KTM dealer

Premium Motors is sinds 2015 official KTM dealer voor straatmotoren. Naast de KTM motoren kun je ook terecht voor de KTM PowerWear en Powerparts. 
Goed onderhoud is natuurlijk ook van belang als je een KTM motor hebt gekocht. Als KTM dealer zijn onze monteurs uitstekend opgeleid en getraind in het onderhoud en  reparatie van KTM motoren, zij weten precies wat er nodig is om jouw motor perfect af te leveren en te onderhouden. 
Het team van Premium Motors is Ready to Race.

Ktm lifetime mobility service

KTM Mobility Service biedt je 12 maanden gratis bescherming, zodat je nooit voor nare verrassingen komt te staan. Verlengen is elke 12 maanden LIFETIME* mogelijk – ook weer gratis – na een servicebeurt bij een geautoriseerde KTM-dealer. Dankzij ons uitgebreide, professionele ondersteuningsnetwerk word je bij pech onderweg bliksemsnel geholpen. Het KTM Assistance Center staat 24 uur per dag, zeven dagen per week, 365 dagen per jaar voor je klaar – door heel Europa. Zo garanderen we dat je snel weer READY TO RACE bent.

* De definitie van LIFETIME voor voertuigen met één cilinder: max. 60.000 km of 8 jaar, afhankelijk van wat eerder is; voor voertuigen met twee cilinders: max. 80.000 km of 8 jaar, afhankelijk van wat eerder is.
Meer informatie vind je op www.ktm.com/mobilityservice.

KTM Extended Warranty

Dankzij de uitgebreide garantie van KTM stap je altijd vol vertrouwen op je motor. Aanvragen is heel eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen, is de standaardfabrieksgarantie binnen de geldigheidsduur te verlengen. Verdere verlenging is vervolgens jaarlijks mogelijk tot maximaal 12 jaar of totdat er 80.000 km op de teller staat.  De garantie is motorspecifiek en kan bij verkoop gewoon worden overgedragen op de nieuwe eigenaar. Zo rijdt je altijd zonder zorgen op je KTM, of dit nu een nieuwe of een gebruikte machine is.

Over KTM

KTM is als merk 60 jaar geleden begonnen met het maken van motors, voornamelijk voor de wedstrijdsport. Dit vanuit de visie dat de racerij bikkelharde omstandigheden creëert, wat de motoren alleen maar beter maakt. Hierdoor heeft iedere KTM motor unieke sportgenen en dat merk je ook nu nog als je op een KTM motor stapt. Sportief rijgedrag staat bij KTM voorop, of het nu gaat om smalle landweggetjes, racen op het circuit of je een weg banen door het woestijnzand. Maar een KTM motor is er in iedere rijbewijs categorie, dus ook als je nog niet het A rijbewijs hebt, maar het A1 of  A2 rijbewijs, kun je genieten van al het sportieve dat KTM te bieden heeft.