KTM Code Oranje Weken

Het zijn bij Premium in Apeldoorn de KTM Code Oranje weken. Deze zomer kun je meedoen aan leuke KTM actie's, Je kunt elke werkdag tot 21.00 uur  een vrijblijvende proefrit maken op één van onze KTM demo's; 125 Duke, 390 Duke, 1290 Super Duke R, 1290 Super Duke GT, 1090 Adventure en de 1290 Super Adventure R. Tijdens een proefrit kun je één van onze KTM Schubert C3 helmen, voorzien van Sena communicatie-apparatuur , gebruiken zodat je het KTM My Ride systeem kunt uitproberen.
In juni hebben we 2 kaarten weggegeven voor de 83e Dutch TT . In juli geven we 2 KTM fanpakketten weg voor de MotoGP in Oostenrijk. 
En natuurlijk hebben we een aantal Superdeals waarover je meer kunt lezen verder op deze pagina. Zo krijg je bij aanschaf van een 690 Duke, een 1090 Adventure R en de 1290 Super Adventure R een PowerParts kadobon ter waarde van 500 euro. Bij aanschaf van de 1290 Super Duke GT een inruilbonus van 2.000 euro en een gratis kofferset ter waarde van 792,- euro kado. 
Genoeg redenen dus voor een ritje Apeldoorn.


Proefrijden KTM demo

Deze zomer kun je bij Premium elke werkdag tot 21.00 uur vrijblijvend een proefrit maken op verschillende KTM demomodellen. Maak wel van te voren even een afspraak en vergeet niet om een geldig rijbewijs mee te nemen en beschermende kleding aan te trekken.

De KTM 125 Duke. Deze nakomeling van HET Beest lanceert je in de wereld van het kale straatrijden, met zijn geheel nieuwe led-koplampen die je de weg wijzen ziet de KTM 125 Duke er agressiever uit dan ooit tevoren.
De KTM 390 Duke. Deze Duke heeft een geheel nieuwe en nog sinisterde uitstraling dankzij de stoere design-update. Ride-by-wire technologie garandeert een haarscherpe gashendelregeling voor het nemen van elke hindernis die op je pad komt!
De KTM 1090 Adventure. De KTM 1090 Adventure is het lanceerplatform voor extreem ontvluchten, en met zijn lage gewicht en gebruiksgemak was het beginnen aan een onovertroffen avontuur nog nooit zo eenvoudig.
De KTM 1290 Super Adventure R. Als het belangrijk is om nieuwe prestatienormen te stellen, is deze KTM de maatstaf, met verschillende indrukwekkende standaardfuncties, zoals een LED-koplamp, grote TFT-display en geïntegreerde bochtenlichten. Vanaf 19 juni beschikbaar.
De KTM 1290 Super Duke R. Deze woeste nieuwe versie van HET BEEST heeft een vormgeving gekregen die bij zijn roofzuchtige karakter past, met een opvallend nieuw led-lichtmasker.
De KTM 1290 Super Duke GT. Ervaar een nieuw niveau van comfort en veiligheid dankzij de WP semi-actieve vering met verschillende dempingsmodi  die speciale sensoren gebruikt voor een dynamische aanpassing aan de belasting, gewichtsverdeling en rijstijl.

KTM demo helmen

Om een proefrit nog leuker te maken hebben we 3 KTM Schubert C3 helmen beschikbaar met ingebouwde Sena communicatie-apparatuur. Hiermee kun je het KTM My Ride systeem uitproberen. Het KTM My Ride zit op de 125 Duke, 390 Duke, 1290 Super Adventure R en de 1290 Super Duke GT.
De helmen hebben we alleen beschikbaar in de maten M, L EN XL.
KTM 690 Duke R Superdeal

Bij de aanschaf van een KTM 690 Duke R krijg je tijdens de Code Oranje Weken 500 euro aan PowerParts kado
De KTM 690 Duke R heeft genoeg ingebouwd vermogen om hem tot de ultieme eencilinder wegmotor op deze planet te maken. Deze motorfiets is licht, zeer snel en Ready tot Race.
Uit voorraad leverbaar.KTM 1090 Adventure R Superdeal

Hardcore avontuur ligt net buiten de gebaande paden, dat is waar de KTM 1090 Adventure R zich het beste thuis voelt. Alles wat je nodig hebt voor je avontuur zit direct onder de tank, een krachtige acceleratie voor die steile beklimming, echte kracht voor volbepakte toertochten en 125 aan piekpaardekrachten (92 kW) voor als het serieus. Ook bij aanschaf van de KTM 1090 Adventure R krijg je tijdens de KTM Code Oranje Weken 500 euro aan PowerParts kado.

KTM 1290 Super Adventure R Superdeal

Tijdens de KTM Oranje Weken 500 euro aan KTM PowerParts kado bij aanschaf van een KTM 1290 Super Adventure R. Deze 1290 Super Adventure R is de krachtigste en extreemste reis-enduromotorfiets in zijn segment. Wij hebben een demo beschikbaar zodat je je deze robuuste offroad avonturier zelf eens kunt uitproberen. Uitgebreide documentatie in de showroom aanwezig.KTM 1290 Super Duke GT - De winnaar trakteert !

De KTM 1290 Super Duke GT is voor het tweede jaar op rij, dé motorfiets van het jaar ! Om dit te vieren krijg je nu bij aanschaf van de 1290 Super Duke GT een inruilbonus van 2.000 euro en een gratis kofferset ter waarde van 792,- euro kado. Uiteraard hebben we een demo beschikbaar dus kom langs en test de beestachtig sterke prestaties van 's werelds meest radicale sport-toermotor zelf uit.