KTM MODELLEN

RC 390

RC 390

Op race ge|inspireerde straatwijsheid

De KTM RC 390 is licht van gewicht, intuïtief en reactief en opent met zijn indrukwekkende verhouding van vermogen en gewicht een geheel nieuwe wereld van legale weg sportiviteit. Zijn unieke karakter en race DNA wordt gevoeld in elke pulserende omwenteling van het compacte aandrijfsysteem met één cilinder.
De volledig gestroomlijnde carrosserie is aerodynamisch en zinspeelt op het racepotentioeel dat er onder schuilgaat. En benadrukt de op Moto3 geïnspireerde styling en agressieve lijnen.
De geavanceerde technologie op de KTM RC 390, RIDE-BY-WIRE, levert meer nauwkeurige gasklepcontrole van de motor met brandstofinjectie. Door gebruik van elektronische in plaats van mechanische koppeling tussen de gashendel op het stuur en de Engine Control Unit (ECU), is een directe reactie en consistentie mogelijk als je het gas open gooit.
Voor 2017 kreeg de KTM RC 390 een opvallen make-over. De nieuwe grafiek en het kleurenschema maken zijn bedoeling luid en duidelijk; deze motorfiets is 100% READY TO RACE.

Details

Motortypeééncilinder, viertakt
cilinderinhoud373,2 cm³
Boring/slag89/60 mm
Vermogen 32 kW (44pk) @ 9.500 tpm
Transmissie6 versnellingen
Tractiecontole-
ABS

Bosch 9MB tweekanaals (uitschakelbaar)

Chassis:Chassis:
VoorveringWP upside-down Ø 43 mm
AchterveringWP-monoschokdemper
Veerweg voor/achter 125/150 mm
Tankinhoudcirca 10 liter
Droog gewichtcirca 147 kg

Gallery

Print
Posted: apr 1, 2017,
Categories: Supersport,
Comments: 0,
Author: Lenie Mulder
Tags: KTM, RC390

Name:
Email:
Subject:
Message:
x