KTM On Tour

KTM pakt groots uit dit motorseizoen met KTM On Tour.
Op zondag 29 april staat de professionele KTM truck bij Premium Motors voor de deur. Ruim 30 KTM straatmotoren staan dan klaar voor een uitgebreide proefrit.
KTM brengt een uitgebreid assortiment van de nieuwste PowerParts mee en uiteraard zal de stoere collectie KTM PowerWear niet ontbreken. Dus ben je toe aan een nieuwe KTM outfit? Kom dan zeker even langs.
KTM verzorgt in de truck TechTalks ondersteund door TechVideo's met daarin uitleg over zaken zoals traction control, (Cornering) ABS, Anti Wheelie Modus etc..
Daarnaast vind je in de truck alle informatie over de KTM Services zoals KTM_Finance, KTM Mobility Service en KTM Extended Warranty.

Aanmelden voor KTM On Tour

Heb je altijd al een KTM straatmotor willen uitproberen?
Meld je dan nu aan voor een proefrit. Dat kan door op onderstaande button te klikken. Je komt dan op de website terecht van KTM. Kies je favoriete KTM en schrijf je in.
Je hebt de keuze uit de volgende KTM's:
125 Duke - 390 Duke - 690 Duke - 790 Duke - 1290 Super Duke R - 1290 Super Duke GT - 1090 Adventure -1090 Adventure R - 1290 Super Adventure S -1290 Super Adventure R 

Wat je nog moet weten

  Voor-inschrijven via de daarvoor bestemde link 
  Je kunt je inschrijven voor een proefrit op maximaal 2 motorfietsen
  Je bent een uur voor de start van jouw proefrit aanwezig bij de KTM truck voor het invullen van het proefritformulier en verdere instructies
  Ben je niet op tijd aanwezig dan wordt jouw voorinschrijving vrij gegeven 
  Breng je motorrijbewijs mee
  Motorrijkleding verplicht 
 
Deelname is op eigen risico. KTM Nederland en Premium Motors kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor schade en letsel opgelopen tijdens de KTM On Tour dag.