KAWASAKI MODELLEN 2017

Z900

Z900

REFINED RAW

Refined Raw

De nieuwe Z900 is verrassend veelzijdig en compleet. Zo is dit model niet alleen ontworpen om gemakkelijk en ontspannen sportief te kunnen rijden, maar ook om een maximale rijsensatie te kunnen geven aan meer ervaren Z-rijders.
Het hoge uitrustingsniveau met onder meer een Assist & Slipper koppeling en een grafisch meervoudig instelbaar display, matchen het moderne LED achterlicht met Z-patroon en de fraaie nieuwe 5-spaaks lichtgewicht wielen met sterpatroon. 

PRIJS VANAF  € 9.999,-

Voor wie de prestaties en looks van de Z900 naar een nog hoger niveau wil tillen is er tevens de aantrekkelijke Performance Kit, bestaande uit; Akrapovič uitlaat (Titanium of Carbon naar keuze), Smoke Windscherm, Buddyseat Cover en Tankpad. De Z900 Performance Kit is voor slechts € 899,- beschikbaar. 

 

Belangrijkste kenmerken van de Z900:

HET CONCEPT
Kawasaki vindt van oudsher dat een supernaked meer moet zijn dan een supersport ontdaan van zijn kuipwerk. Gericht op het bieden van maximaal rijplezier, combineert de nieuwe Z900 een 948 cm3-viercilinder-lijnmotor met een geheel nieuw ontworpen ultralicht frame. De keuze voor een 900cc-viercilinder was geen toeval: elke draai aan het gas wordt beloond met een soepele, vlotte respons en een opwindende acceleratie. En hoewel de motor steeds feller reageert naarmate het toerental stijgt, is het vermogen dankzij de vloeiende afgifte uitzonderlijk goed controleerbaar.

SUBLIEME BALANS TUSSEN POWER EN HANDLING
De vlotte respons van de viercilinder-lijnmotor vindt een perfect tegenwicht in het lichtvoetige rijgedrag. Een perfecte combinatie, die de Z900 tot een uiterst opwindende, maar nooit intimiderende motorfiets maakt.

SUGOMI-GEÏNSPIREERDE Z-STYLING
De agressieve Z supernaked-styling van de Z900, geïnspireerd op het Sugomi-design van de Z1000, kenmerkt zich door elegante, vloeiende lijnen en de duidelijk zichtbare, compact gebouwde motor. Eén blik is voldoende om op slag verkocht te zijn.

OPWINDENDE VIERCILINDER-LIJNMOTOR
Krachtige vloeistofgekoelde, viertakt-viercilinderlijnmotor met een cilinderinhoud van 948 cm3 die vlot in de toeren klimt en na een sterke vermogensimpuls in het middengebied stevig door blijft trekken tot het rode gebied. Met een adrenalineverhogend inlaatgeluid dat de rijder een extra stimulans geeft om het gas open te draaien. De soepele gasaanname verhoogt op zijn beurt de controle, het rijcomfort en het vertrouwen van de rijder.

LICHTVOETIG RIJGEDRAG DANKZIJ LAAG GEWICHT
Dankzij de toepassing van lichtgewicht componenten voor het rijwielgedeelte weegt de Z900 slechts 210,5 kg (208,5 kg voor modellen zonder ABS), zelfs na het nemen van de Euro 4-horde. Zijn lichtgewicht vakwerkframe en swingarm vormen de basis voor zijn lichtvoetige rijgedrag.

CONTROLE VERHOGENDE ERGONOMIE
Het brede, vlakke stuur en de ontspannen, sportieve zitpositie stellen de rijder in staat het sportieve potentieel van de Z900 ten volle te benutten. De zitpositie is iets rechter dan bij de Z1000 en Z800 en biedt een evenwichtige mix van comfort en controle voor optimaal rijplezier in uiteenlopende rijsituaties.

FRAAI GESTILEERD DASHBOARD
Het gestapelde instrumentenpaneel onderscheidt zich door een goede afleesbaarheid. Het bestaat uit een multifunctioneel LCD-display met daaronder een toerenteller in analoge stijl met versnellingsindicator. De toerenteller biedt de keuze uit drie verschillende weergaven die de rijbeleving visueel versterken. Het fijngeborstelde oppervlak van de toerentellerwijzerplaat en de carbon-look inzetstukken versterken de hoogwaardige uitstraling van de Z900.

Voor meer informatie over de Z900 klik je op één van onderstaande buttons.

Details

Tankinhoud17 liter
brandstofverbruik gem..
ABSJa
afmetingen (lxbxh)2.065 x 825 x 1.065 mm
zithoogte 795 mm
verlagen mogelijk.
rijklaar gewicht210 kg
versnellingen aantal6
eind aandrijving Gesloten ketting
maximaal vermogen 92,2 kW {125 PK} / 9.500 tpm
maximaal koppel 98,6 N•m {10,1 kgf•m} / 7.700 tpm
rijbewijs categorieA
leverbaar in de kleuren
Pearl Mystic Gray / Metallic Flat Spark Black
Candy Lime Green / Metallic Flat Spark Black
Metallic Flat Spark Black / Metallic Spark Black
€ 9.999,00

Gallery

Print
Posted: nov 16, 2016,
Comments: 0,
Author: Lenie Mulder

Name:
Email:
Subject:
Message:
x