Kawasaki Eliminator 500 en 500 SE
Menu
 1. Home
 2. Over ons
 3. Occasions
 4. Honda
 5. Honda Demo Dagen
 6. Kawasaki
 7. Werkplaats
 8. Hyperpro
 9. Bagster
 10. Nieuws
 11. Contact

Kawasaki Eliminator 500
Leverbaar in 2 varianten


Kawasaki Eliminator 500

De geheel nieuwe Eliminator 500 breekt met conventies. Zijn strakke en lage ontwerp, een laag en comfortabel zadel en een lichte en gemakkelijke bediening maken hem de meest benaderbare Kawasaki-cruiser tot nu toe. Denk er niet te veel over na: het is een tijdloos design gecombineerd met moderne technologie.

De unieke look van de Eliminator wordt gecreëerd door een lang en laag ontwerp met elegante proporties. Daarin speelt de slanke brandstoftank een belangrijke rol, net als de horizontale lijnen, die prominent vanaf het balhoofd naar het origineel gevormde achterspatbord lopen. Het design van deze indrukwekkende compositie zorgt voor een balans tussen actieve prestaties en looks, terwijl de ronde koplamp en de twin-shock achtervering bijdragen aan de authentieke custom-stijl.

Voor het SE-model is een uniek kleuren- en grafisch pakket gekoppeld aan een stijlvolle koplampkap, rubberen vorkbeschermers, een op het stuur geplaatste USB-C-aansluiting en een speciaal SE-zadel met karakteristieke stiksels.

Dus stap op en “Just Ride”.

Prijs en kleuren Eliminator 500

Kawasaki Eliminator 500
Metallic Flat Spark Black
Prijs vanaf € 7.499,- inclusief kosten rijklaar maken

Kawasaki Eliminator 500 SE

Metallic Matte Carbon Gray / Flat Ebony
Prijs vanaf € 7.899,- inclusief kosten rijklaar maken

4 jaar fabrieksgarantie

Vanaf 1 januari 2024 wordt elke nieuwe Kawasaki motorfiets geleverd met 4 jaar garantie (2 jaar fabrieksgrantie en 2 jaar verlengde garantie) en 4 jaar gratis Kawasaki Road Assistance. 
Om aanspraak te kunnen maken op deze garantie en de Kawasaki Road Assistance, moeten de onderhoudswerkzaamheden comform de Kawasaki voorschriften en bij een officiële Kawasaki dealer worden uitgevoerd.
Let op: De garantie-uitbreiding geldt niet voor Kawasaki accessoires, ook niet als deze op een nieuwe editie of speciaal model zijn geleverd. De garantie op accessoires is 24 maanden. Schade door ouderdom of gebruik is uitgesloten. Motorfietsen die voor racedoeleinden worden gebruikt, zijn uitgesloten van de fabrieksgarantie en de garantie-uitbreiding.