Menu

KTM dealer

Premium Motors is sinds 2015 official KTM dealer voor straatmotoren. Naast de KTM motoren kun je ook terecht voor de KTM PowerWear en Powerparts. 
Goed onderhoud is natuurlijk ook van belang als je een KTM motor hebt gekocht. Als KTM dealer zijn onze monteurs uitstekend opgeleid en getraind in het onderhoud en  reparatie van KTM motoren, zij weten precies wat er nodig is om jouw motor perfect af te leveren en te onderhouden. 
Het team van Premium Motors is Ready to Race.

KTM demo's

Van 1 april tot medio september hebben we natuurlijk ons eigen demopark van KTM's voor de deur staan. Je bent altijd van harte welkom om één van onze demomotoren uit proberen. Tijdens het seizoen kan dat zelfs elke werkdag tot 20.00 uur. We stellen het wel op prijs als je van te voren even een afspraak maakt zodat we jouw favoriete KTM rijklaar hebben staan als je komt.

KTM PowerwearNatuurlijk hebben we een assortiment van de PowerWear in onze motorzaak. Zoals bijvoorbeeld:

Elemental GTX Jack  842,-
Elemental GTX broek  594,-
Elemental GTX handschoenen  127,-
Schuberth C3 basic  422,-
Corozal adventure laarzen  281,-

KTM's voor alle rijbewijzen

KTM heeft straatmotoren voor alle rijbewijs categorieën. We zetten graag even de motoren die geschikt zijn voor A1 en A2 rijbewijs, of geschikt te maken zijn voor A2 rijbewijs, voor je op een rij.

A1 rijbewijs:
KTM Duke 125
KTM RC 125
A2 rijbewijs:
KTM Duke 390
KTM RC 390
A2 versie verkrijgbaar
KTM 690 Duke
KTM 690 Enduro R
KTM 690 SMC R
KTM 790 Duke
KTM 790 Adventure
KTM 790 Adventure R

Heb je vragen of wil je meer informatie over de noodzakelijke aanpassingen voor het gebruiksklaar maken voor het A2 rijbewijs? Neem even contact met ons op dan leggen we het je graag even uit.

KTM Finance

Behoefte aan een financiering voor je motor? Geen probleem! Met de financiële partner van KTM regel je alles snel en eenvoudig. Voor je het weet, race je het avontuur tegemoet op de motorfiets van je dromen. Onze maatwerkoplossingen zijn motorspecifiek en sluiten naadloos aan bij jouw behoeften en mogelijkheden.

KTM Extended Warranty

Dankzij de uitgebreide garantie van KTM stap je altijd vol vertrouwen op je motor. Aanvragen is heel eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen, is de standaardfabrieksgarantie binnen de geldigheidsduur te verlengen. Verdere verlenging is vervolgens jaarlijks mogelijk tot maximaal 12 jaar of totdat er 80.000 km op de teller staat.  De garantie is motorspecifiek en kan bij verkoop gewoon worden overgedragen op de nieuwe eigenaar. Zo rijdt je altijd zonder zorgen op je KTM, of dit nu een nieuwe of een gebruikte machine is.

Ktm lifetime mobility service

KTM Mobility Service biedt je 12 maanden gratis bescherming, zodat je nooit voor nare verrassingen komt te staan. Verlengen is elke 12 maanden LIFETIME* mogelijk – ook weer gratis – na een servicebeurt bij een geautoriseerde KTM-dealer. Dankzij ons uitgebreide, professionele ondersteuningsnetwerk word je bij pech onderweg bliksemsnel geholpen. Het KTM Assistance Center staat 24 uur per dag, zeven dagen per week, 365 dagen per jaar voor je klaar – door heel Europa. Zo garanderen we dat je snel weer READY TO RACE bent.

* De definitie van LIFETIME voor voertuigen met één cilinder: max. 60.000 km of 8 jaar, afhankelijk van wat eerder is; voor voertuigen met twee cilinders: max. 80.000 km of 8 jaar, afhankelijk van wat eerder is.
Meer informatie vind je op www.ktm.com/mobilityservice.

Over KTM

KTM is als merk 60 jaar geleden begonnen met het maken van motors, voornamelijk voor de wedstrijdsport. Dit vanuit de visie dat de racerij bikkelharde omstandigheden creëert, wat de motoren alleen maar beter maakt. Hierdoor heeft iedere KTM motor unieke sportgenen en dat merk je ook nu nog als je op een KTM motor stapt. Sportief rijgedrag staat bij KTM voorop, of het nu gaat om smalle landweggetjes, racen op het circuit of je een weg banen door het woestijnzand. Maar een KTM motor is er in iedere rijbewijs categorie, dus ook als je nog niet het A rijbewijs hebt, maar het A1 of  A2 rijbewijs, kun je genieten van al het sportieve dat KTM te bieden heeft.