Menu
  1. Home
  2. Over ons
  3. Occasions
  4. Honda
  5. Honda demodagen
  6. Kawasaki
  7. Werkplaats
  8. Hyperpro
  9. Bagster
  10. Nieuws
  11. Contact

Nieuws Archief

Kawasaki kondigt verlenging fabrieksgarantie aan

Kawasaki kondigt verlenging fabrieksgarantie aan

Author: Lenie Mulder/donderdag 30 april 2020/Categories: Archief

Nu er door de Corona crisis in heel Europa speciale maatregelen gelden en vele mensen hun huis niet kunnen verlaten tijdens de huidige pandemie, neemt Kawasaki maatregelen om op operationeel gebied alle werkzaamheden te waarborgen met het oog op een terugkeer naar een normale situatie in de toekomst.

Het bedrijf is erg begaan met de duizenden Kawasaki-eigenaren in Europa en wil hen een gepast signaal geven met de aankondiging dat de fabrieksgarantie periode wordt verlengd voor nieuwe en bestaande wegmotorfietsen,  als tegemoetkoming voor het feit dat men nu slechts beperkt of helemaal geen gebruik kan maken van hun machines. Daarom zal de standaard fabrieksgarantie nu worden verlengd, aanvankelijk voor de periode van de “lockdown” op de belangrijkste Europese markten, met de mogelijkheid van een herziening met een verdere verlenging naargelang de situatie zal evolueren. Deze verlenging van de fabrieksgarantie geldt ook voor de Nederlandse markt waar geen complete “lockdown” is en waar het dus wel toegestaan is om motor te rijden met inachtneming van de nationale Corona maatregelen.

Vele Kawasaki-eigenaren verkeren nu in een situatie waarin zij hun machine niet kunnen gebruiken of er slechts zeer beperkt gebruik van kunnen maken. In samenwerking met Kawasaki Heavy Industries kunnen we nu de Kawasaki-eigenaren de zekerheid geven met betrekking tot de fabrieksgarantie termijn, zodat wanneer alles weer normaal wordt, de eigenaren de voordelen van de fabrieksgarantie niet mislopen. 

 
Print

Number of views (1249)/Comments (0)

Theme picker