Honda demo week

Hoe kun je jouw favoriete Honda beter leren kennen? Nou, door tijdens de demo toertocht van Premium op diverse Honda's te gaan rijden. Van allroad tot cruisen en van sportief naar relax toeren. Ook kun je op diverse modellen de unieke Honda DCT (Dual Clutch Transmission = semi-automaat) uitproberen. Verder zijn er een aantal motoren beschikbaar voor het A2 rijbewijs én hebben we ook een aantal motorscooters om uit te proberen, ideaal voor woon/werkverkeer. Dus schrijf je in voor een toertocht op 12 óf 14 augustus. Wil je gewoon een proefrit maken op jouw favoriete Honda? Dat kan op 13 en 15 augustus na het maken van een afspraak. Graag tot ziens in Apeldoorn!

Honda inschrijving demo toertocht
12 of 14 augustus


Woensdag 12 augustus zit Vol.

Honda demo proefrit

Maak je liever een individuele proefrit op jouw favoriete Honda dan is dat uiteraard ook mogelijk. Wij hebben van Honda uitsluitend tijdens de demo week diverse extra Honda's te leen. Daarvoor hebben we op 13 en 15 augustus een ruim assortiment Honda's voor de deur staan. Ook hiervoor geld dat je je moet inschrijven.

  • Inschrijven verplicht
  • Meerdere proefritten per klant helaas niet mogeijk
  • Een proefrit duurt 30 minuten
  • Beschermende kleding verplicht
  • Onze proefritvoorwaarden zijn van toepassing

 

Honda proefrit aanvraag
13 of 15 augustus
Geef aan op welke dag en welk tijdstip het jou gelegen zou komen. Proefrijden is mogelijk op donderdag 13 augustus en zaterdag 15 augustus van 10.00 tot 16.00 uur.
 

Honda Special Editions deals

Profiteer nu van de Honda Special Editions deal.
Tot en met 31 augustus kun je bij de aanschaf van diverse geslecteerde nieuwe Honda modellen gebruik maken van de Honda Special Editons deal.
Scherp geprijsde accessoires pakketten die jouw favoriete Honda compleet maken.