Premium Motors | Hyperpro Service Center | veringtechnieken
Menu
 1. Home
 2. Over ons
 3. Occasions
 4. Honda
 5. Honda Demo Dagen
 6. Kawasaki
 7. Werkplaats
 8. Hyperpro
 9. Bagster
 10. Nieuws
 11. Contact

Hyperpro Apeldoorn

Hyperpro, opgericht in 1992, is een Nederlands bedrijf dat wereldwijd marktleider is op het gebied van progressieve vering voor motorfietsen.
Hun bekendste product is waarschijnlijk de schokbreker maar Hyperpro produceert ook complete voorvorkveren, stuurdempers en verhoging- en verlagingsset. De ontwikkeling en productie van deze producten vindt plaats in de fabriek in Werkendam. De producten worden per type motorfiets ontwikkeld, zowel voor racemotoren als straatmotoren, en met de hand gemaakt van de beste materialen en zijn geschikt voor zowel nieuwe- als gebruikte motoren.

Veiligheid en controle

Een goede vering vertaalt zich naar een kortere remweg, makkelijker bochten rijden, comfortabeler en strakker rijden, ook met iemand achterop. En vooral een gevoel van totaal vertrouwen en controle over je motorfiets. Gebruik van goede vering zorgt voor meer veiligheid op de motorfiets en is één van de goedkoopste manieren om je motorfiets te optimaliseren!

Verhogen en verlagen

Met de verhogings- en verlagingsset van Hyperpro voelen kortere of langere motorrijders zich meer op hun gemak Het verhogen van je motor kan tot wel 30 mm en verlagen tot wel 100 mm; in combinatie met verlagingsveren en schokdempers.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor jouw motor.

Vering en bagage

Ga je met de motor op vakantie met veel of zware bagage en misschien zelfs een passagier achterop dan is het vaak noodzakelijk om de vering anders af te stellen om het optimale rijcomfort te bereiken. Onze Hyperpro specialisten adviseren je graag over de beste afstelling voor jouw motor tijdens je vakantietrip.

Kortere remweg

Motorrijden wordt een stuk veiliger en comfortabeler met de hightech producten van Hyperpro. De dempers met progressieve veren verminderen de remafstand tot wel 20% in vergelijking met een motor met lineaire veren. Ook worden kleine hobbels en onregelmatigheden in de weg meteen geabsorbeerd met als resultaat dat jouw motor comfortabeler en controleerbaarder wordt.

Premium Motors en Hyperpro

Premium Motors is één van de vier Hyperpro Service Centers in Nederland. Dagelijks worden diverse merken en typen motoren voorzien van Hyperpro vering en verhogings- of verlagingsset. Een team van drie Hyperpro specialisten staat, onder leiding van Jamie Coe, voor je klaar om je te adviseren en te helpen ook jouw motor op maat te maken. Als jij veiligheid en comfort belangrijk vindt dan is Hyperpro zeker ook iets voor jou.
 

Hyperpro Service Center

Wat mag je van een Hyperpro Service Center verwachten? Uiteraard een eerlijk en gedegen advies van onze veringspecialisten waar jouw motorfiets nog verbeterd kan worden. Veiligheid en comfort staan hierbij voorop. Onze specialisten streven samen met jou naar de best mogelijke oplossing jouw motorfiets geheel naar wens op maat te maken en af te stellen. De montage en afstelling van Hyperpro vering duurt gemiddeld tussen de twee en drie uur. Uiteraard mag je tijdens de montage aanwezig zijn in de werkplaats. Voordat je de rekening mag betalen, maak je eerst een proefrit om te ervaren wat een verschil een speciaal voor jou op maat gemaakte en afgestelde motorfiets maakt. Wil je meer weten? Bel, mail of kom gewoon even langs.

Niet tevreden? Geld terug garantie

Na 5 jaar ervaring met de Hyperpro veringproducten en altijd tevreden klanten durven wij het wel aan om met onze service een stapje verder te gaan. Alleen Premium Motors biedt de unieke “NIET TEVREDEN? GELD TERUG garantie”.
De voorwaarden om van deze service gebruik te kunnen maken zijn simpel.
De Hyperpro producten* zijn bij Premium besteld en gemonteerd door de vakkundige monteurs van Premium. Ben je niet tevreden? Dan dien je dat binnen 2 weken aan te geven! Wij halen dan in overleg de Hyperpro vering onder je motorfiets vandaan en monteren de originele vering terug. Jij krijgt dan het aankoopbedrag, dat bestaat uit het Hyperpro product en de montagekosten, op een door jou aangegeven bankrekening terug. Op de nota die je ontvangt staan de datum van aflevering en de datum waarop de “NIET TEVREDEN? GELD TERUG garantie” afloopt. Eventuele aanvullende reparaties die je gelijktijdig met het monteren van de Hyperpro vering laat uitvoeren, vallen buiten deze service. 

*Deze garantie is van toepassing op de aanschaf en montage van de Hyperpro Streetbox en de Hyperpro Combi-kit.

Waarom Hyperpro?

Als je je nog afvraagt waarom je er goed aan zou doen één van de producten van Hyperpro aan te schaffen en/of te laten monteren. Bekijk dan onderstaand filmpje eens.