Kawasaki W800
Menu
 1. Home
 2. Over ons
 3. Occasions
 4. Honda
 5. Honda Demo Dagen
 6. Kawasaki
 7. Werkplaats
 8. Hyperpro
 9. Bagster
 10. Nieuws
 11. Contact

Kawasaki W800
Leverbaar in 1 kleur


Kawasaki W800

De Kawasaki W800 is al sinds zijn introductie een voorbeeld van Japans vakmanschap.
Het hart van de W800 is de luchtgekoelde staande twin met unieke koningsas. Dit karaktervolle 773cc grote blok zorgt in combinatie met het gespaakte 19”voorwiel voor een unieke rijervaring.
Ondanks zijn kenmerkende authentieke design heeft de W800 een modern rijwielgedeelte, bekrachtigde slipperclutch, goede remprestaties en volledige ledverlichting rondom.
Niet zomaar een retro maar een icoon.

Deze motor is ook geschikt voor motorrijders met het A2 rijbewijs.

Prijs en kleur van de W800

Metallic Diablo Black / Ebony
Prijs vanaf  € 10.399,- inclusief kosten rijklaar maken

4 jaar fabrieksgarantie

Vanaf  1 januari 2024 wordt elke nieuwe Kawasaki motorfiets geleverd met 4 jaar garantie (2 jaar fabrieksgrantie en 2 jaar verlengde garantie) en 4 jaar gratis Kawasaki Road Assistance. 
Om aanspraak te kunnen maken op deze garantie en de Kawasaki Road Assistance, moeten de onderhoudswerkzaamheden comform de Kawasaki voorschriften en bij een officiële Kawasaki dealer worden uitgevoerd.
Let op: De garantie-uitbreiding geldt niet voor Kawasaki accessoires, ook niet als deze op een nieuwe editie of speciaal model zijn geleverd. De garantie op accessoires is 24 maanden. Schade door ouderdom of gebruik is uitgesloten. Motorfietsen die voor racedoeleinden worden gebruikt, zijn uitgesloten van de fabrieksgarantie en de garantie-uitbreiding.