Kawasaki Ninja H2 SX en SE
Menu
 1. Home
 2. Over ons
 3. Occasions
 4. Honda
 5. Honda Demo Dagen
 6. Kawasaki
 7. Werkplaats
 8. Hyperpro
 9. Bagster
 10. Nieuws
 11. Contact

Kawasaki Ninja H2 SX / SE
Beide leverbaar in 1 kleur


Kawasaki Ninja H2 SX / SE

De Kawasaki Ninja H2 SX is de meest geavanceerde Sports Tourer ooit. De ultieme combinatie van technologie, waanzinnige Supercharged prestaties en rijcomfort. Als eerste Japanse motorfiets ooit is de H2 SX voorzien van een ARAS-radarsysteem met adaptieve cruise control en dodehoekdetectie. Geïntegreerd in het nieuwe 6,5" TFT-kleurendisplay is Kawasaki's SPIN infotainmentsysteem waarmee een veelvoud aan apps op het scherm getoond kunnen worden.

Het SE-model heeft als extra semi-actieve elektronische vering, Brembo Stylema remklauwen, speciale kleurstelling, deels gepolijste wielen en een zelfherstellende laklaag.

Prijs en kleuren Ninja H2 SX / SE

Kawasaki Ninja H2 SX
Metallic Diablo Black
Prijs vanaf  € 28.699,- inclusief kosten rijklaar maken

Kawasaki Ninja H2 SX SE

Emerald Blazed Green / Metallic Diablo Black / Metallic Graphite Gray
Prijs vanaf  € 32.399,- inclusief kosten rijklaar maken

PAKKETTEN VOOR NINJA H2 SX / SE

Voor de Ninja H2 SX en SE zijn er 3 interessante accessoire pakketten beschikbaar:
- Tourer
- Performance
- Performance Tour
Vraag in de showroom voor meer informatie.
 
 

4 JAAR GARANTIE

Vanaf  1 januari 2024 wordt elke nieuwe Kawasaki motorfiets geleverd met 4 jaar garantie (2 jaar fabrieksgrantie en 2 jaar verlengde garantie) en 4 jaar gratis Kawasaki Road Assistance. 
Om aanspraak te kunnen maken op deze garantie en de Kawasaki Road Assistance, moeten de onderhoudswerkzaamheden comform de Kawasaki voorschriften en bij een officiële Kawasaki dealer worden uitgevoerd.
Let op: De garantie-uitbreiding geldt niet voor Kawasaki accessoires, ook niet als deze op een nieuwe editie of speciaal model zijn geleverd. De garantie op accessoires is 24 maanden. Schade door ouderdom of gebruik is uitgesloten. Motorfietsen die voor racedoeleinden worden gebruikt, zijn uitgesloten van de fabrieksgarantie en de garantie-uitbreiding.