Forza trio GT-scooters voor 25YM geüpdate! - Premium Motors de Motorsuper Apeldoorn
Menu
  1. Home
  2. Over ons
  3. Occasions
  4. Honda
  5. Kawasaki
  6. Werkplaats
  7. Hyperpro
  8. Bagster
  9. Nieuws
  10. Contact

Nieuws

Forza trio GT-scooters voor 25YM geüpdate!

Het vernieuwde kuipwerk van de Forza 750 is strak en hoekig vormgegeven en straalt een dynamische maxiscooter-stijl uit. Aan de voorzijde zorgt de nieuwe koplampunit met vernieuwde dagrijverlichting voor een nieuw premium voorkomen, terwijl de geïntegreerde richtingaanwijzers niet alleen de stijl maar ook de zichtbaarheid vergroten - en uiteindelijk de veiligheid. De nieuwe styling van de 25YM wordt vervolledigd door nieuwe '“3-by-3”-gestijlde 17-inch wielen voor- en 15-inch wielen achteraan. Het gebruiksgemak is over de hele linie verbeterd, mede dankzij de nieuwe styling, die betere windbescherming en meer beenruimte biedt. Ook de nieuwe treeplanken verhogen het comfort voor de rijder, terwijl het nieuwe zadel is ontworpen om zeer comfortabel te zitten en tegelijkertijd gemakkelijk bij de grond te kunnen. Net als zijn 'avontuurlijke' broertje, de X-ADV, worden voor de Forza 750 een aantal nieuwe materialen gebruikt voor 2025, als een stap in de richting van Honda's duurzaamheidsdoelstellingen op lange termijn. Er wordt veel meer gebruik gemaakt van gerecyclede materialen en voor het eerst wordt het biomassamateriaal DurabioTM gebruikt voor diverse kuipdelen. Alle upgrades borduren voort op de aantrekkelijke combinatie van de klassieke Grand Touring (GT)-stijl en het comfort van de Forza 750, gecombineerd met een sportief, innemend rijgedrag en pittige motorprestaties. Dat laatste is te danken aan de koppelrijke, zuinige 745 cc tweecilinder, die zich laat afstellen via drie standaard rijmodi en een door de gebruiker in te stellen modus. De uitgebreide basisuitrusting omvat ook Honda Selectable Torque Control (HSTC), dat voor de 25YM een verder verfijnde RAIN-modus bevat, en de herziene Dual Clutch Transmission (DCT), met aanpassingen voor een soepeler rijgedrag bij lage snelheden. Het robuuste stalen buizenframe, de aluminium achterbrug, de 41 mm USD-vork, de radiaal gemonteerde vierzuigerremklauwen en de Pro-Link achterwielophanging zorgen nog steeds voor de sportieve rijeigenschappen die klanten verwachten van elke scooter die de naam Forza draagt.

Ook de 25YM Forza 350 en Forza 125 hebben voor 2025 een upgrade gekregen. Beide worden gebouwd in Honda's fabriek in Atessa, aan de Adriatische kust van Italië. Ze hebben allebei nieuwe ECU-instellingen, een herziene interne katalysator en uitlaatdemper, en een SO2-sensor om ervoor te zorgen dat ze - net als de 750 - voldoen aan EURO5+. 

Voor 25YM krijgen alle drie de Forza-modellen een nieuw 5-inch TFT-scherm met vernieuwde menu's en lay-outs voor een intuïtieve bediening, meer helderheid bij fel licht en makkelijke Honda RoadSync smartphone-connectiviteit via de vereenvoudigde knoppenbalk op de linker stuurhelft. Het gebruiksgemak is verder verbeterd voor het trio dankzij de verplaatste USB-aansluiting en een lampje in het opbergvak onder het zadel. De uitgebreide basisuitrusting van de Forza's blijft een sleutelrol spelen in hun aantrekkingskracht, en de 25YM Forza-familie bouwt hierop voort, waarbij alle modellen standaard zijn uitgerust met een elektrisch bediend windscherm dat kan worden versteld over een 180 mm voor een breed scala aan rijscenario's, volledige LED-verlichting, HSTC, een USB-C-aansluiting en Smart Key-bediening. 

Klik hier voor meer info.

Print
 
Author: Lenie Mulder
0 Comments

Categories: Nieuws, Honda nieuwsNumber of views: 38

Tags:

Theme picker