Nieuws

Corona virus

Corona virus

Ook wij volgen alle berichten rondom het Corona virus en respecteren en volgen de adviezen van het RIVM en de overheid.

Voor onze maar ook voor jullie veiligheid/gezondheid hebben wij het volgende met elkaar afgesproken:
- In geval van griepverschijnselen blijven we uit voorzorg thuis.
- We schudden geen handen en knuffelen niet ☹️
- We zijn zeer alert op onze persoonlijke hygiëne en die van anderen.
- Ook op de hygiëne van deurknoppen tot motorfietsen wordt nauwlettend toegezien
- We blijven op gepaste afstand (bij voorkeur 1,5 meter) van elkaar.
- We spreken elkaar actief aan op bovenstaande punten!
Mogen we van jouw hetzelfde verwachten? 😘

Tot nader order zullen wij geen grootschalige activiteiten organiseren maar zijn gewoon geopend tijdens onze reguliere openingstijden.
Wij hebben een haal-  en brengservice 👍👍👍
De koffie staat altijd klaar, onze broodjes warme worst op zaterdag laten wij even achterwege.
We hopen jullie ook gewoon te mogen blijven begroeten in Apeldoorn.

Een gezonde motorgroet van het Premium Team

Author: Lenie Mulder
0 Comments
Als eerste op de nieuwste 2020 Kawasaki modellen rijden...

Als eerste op de nieuwste 2020 Kawasaki modellen rijden...

Ben jij geïnteresseerd in de rij-eigenschappen van de verschillende Kawasaki modellen dan is dit iets voor jou.

Omdat wij zelf super druk zijn willen wij graag dat onze klanten de demo’s inrijden. 
Dit gaan we doen in groepsverband op de woensdagen 11, 18 en 25 maart
Deze dagen rijden we met een groep in ochtend van 09.00 tot 13.00 uur en in de middag van 14.00 tot 18.00 uur.
Grijp je kans en meld je aan!
 

De spelregels: 
- Meld je zo snel mogelijk aan, dat mag via email: receptie@premiummotors.nlGeef hierbij twee voorkeursdata aan en of je in de ochtend of middag wilt rijden. Vermeld hierbij je naam, emailadres, telefoonnummer en welke categorie je rijbewijs is.
- Wij delen de groepen in. Via de ‘grabbelzak’ worden de motoren verdeeld, onderweg zullen we een aantal keren wisselen.
- Jij hebt een geldig motorrijbewijs, rijdt in beschermende kleding en hebt enige rij-ervaring.
- Wij zorgen tussen de middag voor een broodje.
- Rijden conform de voorwaarden van ons proefritformulier.

Let op! Vol = vol.

Author: Lenie Mulder
0 Comments
Kawasaki 6 nieuwe modellen

Kawasaki 6 nieuwe modellen

Kawasaki heeft in 2020 maar liefst 6 nieuwe modellen.

In het Kawasaki E-magazine lees je er alles over.

 

https://kawasa.ki/2020_nieuws

Author: Lenie Mulder
0 Comments
Nieuwe Supercharged Kawasaki Z H2

Nieuwe Supercharged Kawasaki Z H2

markeert een nieuw tijdperk in de Hypernaked klasse.

De populaire Kawasaki Z-range is al 50 jaar toonaangevend. Met de komst van de revolutionaire supercharged Z H2, begint een nieuw tijdperk in de spectaculaire Z-historie. De innovatieve Z H2 heeft alle technologie en knowhow van Kawasaki Heavy Industries. Kawasaki moedigt alle fans van Hypernakeds aan klaar te zijn voor de toekomst. Bereid je voor op de meest radicale, technisch geavanceerde en krachtigste Z ooit; De Z H2 - 
hét nieuwe flagship model binnen de uiterst succesvolle Z-range.

Vanzelfsprekend zal de meeste aandacht uitgaan naar de majestueuze 998cc viercilindermotor met Kawasaki's in eigen huis ontwikkelde en geproduceerde balanced supercharger. Het blok levert een onvoorstelbaar piekvermogen van 200 pk en 137 Nm resulterend in een sensationele acceleratie. Hoewel de Z H2 aantrekkelijk zal zijn voor zeer ervaren rijders, maakt de all-round beheersbaarheid hem ook toegankelijk voor een breder publiek

Lees meer ...

Author: Lenie Mulder
0 Comments
De populaire Ninja 650 is compleet vernieuwd voor 2020

De populaire Ninja 650 is compleet vernieuwd voor 2020

Het potentieel van de Ninja 650 werd al snel duidelijk na zijn lancering in 2017. Het was dan ook geen verrassing dat de Ninja 650 al snel één van Kawasaki's meest gewilde machines in het middelzware sport tour segment zou worden. 

De volledig vernieuwde Ninja 650 behoudt het "Fun, Style, Easy" concept van zijn voorganger en combineert sportieve prestaties met dagelijkse bruikbaarheid. De 650cc parallel Twin-motor blinkt uit in het lage en middelhoge toerengebied. De gemaakte aanpassingen aan het blok, om de Ninja 650 EURO-5 ready te maken dragen niet alleen bij aan schonere emissies maar resulteren ook in een hoger koppel in het midden gebied. De Ninja 650 is ook dit jaar leverbaar in 35 kW (A2 rijbewijs).

De scherpe nieuwe styling wordt geaccentueerd door de LED-koplampen en ultra modern 10,9 cm TFT display met onder andere Bluetooth Smartphone connectiviteit, versnellingsindicator, schakellamp, brandstofmeter en ECO indicator.

Lees meer ...
Author: Lenie Mulder
0 Comments
2020 Kawasaki Ninja ZX-10R en Ninja ZX-10R SE kleuren bekend

2020 Kawasaki Ninja ZX-10R en Ninja ZX-10R SE kleuren bekend

De Kawasaki Ninja ZX-10R is al jaren de maatstaf in de sportieve 1000cc klasse, zowel op straat als op het circuit. Nu krijgt Kawasaki’s superbike een geheel vernieuwde KRT kleurstelling volledig in lijn met WorldSBK machine van viervoudig wereldkampioen Jonathan Rea, terwijl de Ninja ZX-10R SE zich handhaaft als de meest geavanceerde Ninja ZX-10R ooit.

Ninja ZX-10R
Door de grenzen steeds verder te pushen is de Ninja ZX-10R geëvolueerd in een van de meest succesvolle superbikes.
Met de laatste evolutie is het vermogen van de 1000cc krachtbron gestegen naar 203pk met een betere verdeling van het vermogen over het gehele toerenbereik. Door motorcomponenten uit de racerij, zoals de klepbediening en de lichtgewicht krukas, klimt het blok sneller in toeren en zijn er hogere toerentallen mogelijk. 
Gekoppeld aan de standaard Kawasaki Quick Shifter KQS (up en down) zorgt dit voor sensationele acceleraties.
Voor wie dit niet voldoende is zijn er racenokkenassen en een volledig Akrapoviè uitlaatsysteem beschikbaar.

Lees meer ...

Author: Lenie Mulder
0 Comments
Nieuwe kleurstellingen voor de 2020 Kawasaki Ninja ZX-6R

Nieuwe kleurstellingen voor de 2020 Kawasaki Ninja ZX-6R

De legendarische Ninja ZX-6R brengt ook in 2020 de Supersport klasse naar het volgende niveau met de modernste technologieën en ongekende bruikbaarheid op straat. 

Straat Supersport
De kracht van de ZX-6R komt vanuit zijn unieke 636cc motorblok. Het verhogen van de inhoud van het motorblok heeft in deze klasse een grote invloed op het vermogen en in het bijzonder het koppel. Hierdoor is de motor naast zijn uitzonderlijke sportieve prestaties ook goed en comfortabel te gebruiken op straat. De ZX-6R is uitgerust met hoogwaardige componenten zoals een Showa Big Piston voorvork, Monobloc remklauwen, Assist & Slipperclutch en de Kawasaki Quick Shifter (KQS). 

De straatambities van de ZX-6R worden onderstreept door de toevoeging van Kawasaki’s intelligente anti-blokkeringssysteem (KIBS), KTRC Traction Control en powermodes. Het dashboard kent vele functies waaronder een brandstofmeter, het resterende bereik en is er 12V-power take off ingebouwd. Ondanks zijn Supersport voorkomen is er veel aandacht besteedt aan een ergonomische rijpositie.

Lees meer ...

Author: Lenie Mulder
0 Comments
De 2020 kleuren voor de Kawasaki Z900RS en Z900RS CAFE

De 2020 kleuren voor de Kawasaki Z900RS en Z900RS CAFE

De unieke mix van retro looks met een sublieme afwerking en ultramoderne techniek bleek een schot in de roos toen Kawasaki de Z900RS introduceerde in 2018, want de Z900RS was wereldwijd snel uitverkocht. 
Zowel in 2018 als in 2019 is de Z900RS gekozen tot motor van het jaar in het retro-segment.

De Z900RS en Z900RS CAFE zijn een hommage aan de Kawasaki Z1 uit 1972. Dit legendarische model zette Kawasaki wereldwijd op de kaart en kan gezien worden als de grondlegger van de moderne motorfiets zoals wij die vandaag de dag kennen. 
Net als de originele Kawasaki Z1 zijn de nieuwe Z900RS en de gekuipte Z900RS CAFE voorzien van een heerlijk koppelrijk 900cc viercilinderblok met een indrukwekkend eindschot. Verder is werkelijk ieder onderdeel van de Z900RS en de Z900RS CAFE onder de loep genomen door de designers en engineers in Japan om een prachtige retro uitstraling met de meest moderne technieken te kunnen combineren. Denk aan de unieke gegoten wielen, de hoge kwaliteit laklaag, de vele gepolijste delen en het fantastische uitlaat geluid. 
Daarnaast beschikken de Z900RS en Z900RS CAFE over de modernste veiligheidssystemen zoals ABS, Traction Control, verschillende rijmodi, een vederlichte Assist & Slipper koppeling en radiale remklauwen. 

Lees meer ....

Author: Lenie Mulder
0 Comments
Kawasaki presenteert 2020 kleuren voor de succesvolle Vulcan S!

Kawasaki presenteert 2020 kleuren voor de succesvolle Vulcan S!

De Kawasaki Vulcan S is de uitblinker in het Cruiser segment. Door zijn bijzondere design en unieke ERGO-FIT systeem staat de Vulcan S apart in zijn klasse. De Kawasaki Vulcan S is al vanaf zijn introductie uiterst succesvol in het Cruiser segment door de beste handling en performance in zijn klasse en zijn volkomen eigen uiterlijk. 
De Urban Cruiser is ongekend populair bij een breed publiek, dit onder andere door het beschikken over een moderne en krachtige 650cc parallel-twin en de unieke ERGO-FIT lijn. 
De Vulcan S is ook geschikt voor het A2 rijbewijs.

In 2020 is de Vulcan S maar liefst in drie uitvoeringen beschikbaar. 
Dit seizoen verschijnt de Vulcan S in de populaire en tijdloze kleurstelling Metallic Flat Spark Black. 
Daarnaast zijn er nog 2 SE uitvoeringen beschikbaar voorzien van schitterend lakwerk en wheelstriping. De kleurstellingen voor het SE model zijn Metallic Spark Black met gouden accenten en Metallic Spark Black met groene accenten.

Lees meer .....

  

Author: Lenie Mulder
0 Comments
Test nu zelf de Shoei GT-Air II

Test nu zelf de Shoei GT-Air II

De Shoei GT-Air II is door Motoplus uitgeroepen tot beste integraalhelm van dit moment.
Wij hebben een maatserie beschikbaar zodat je deze helm zelf kunt uit proberen tijdens een testrit; elke werkdag tot 20.00 uur!
Bel even van te voren zodat we een helm in jouw maat kunnen reserveren.
Pluspunten van deze helm zijn:
•  perfect af te stellen zonnevizier
•  eenvoudige bediening
•  aangename en tegelijk ook sportieve pasvorm
•  nette afwerking en zeer stil
•  pinlock-vizier met beste bescherming tegen beslaan
•  stevige standen van het vizier
•  ook op hoge snelheden aerodynamisch nog erg stabiel
Deze helm is leverbaar in diverse kleuren. Prijs vanaf € 499,-.
Uiteraard kunnen wij deze helm ook op maat maken middels het Shoei Personal Fitting System.

Author: Lenie Mulder
0 Comments
Kawasaki Z1000SX nu met gratis Tourer pakket

Kawasaki Z1000SX nu met gratis Tourer pakket

De unieke Kawasaki Z1000SX combineert Supersport prestaties met het comfort van een tourmotor.
Met zijn schitterende styling, de meest moderne elektronica en sublieme bagagemogelijkheden is de Z1000SX dan ook al jaren de absolute koning van het Sports Touring segment. 
De Kawasaki Z1000SX is een zeer complete sport-tourer, die beschikt over een strak uiterlijk, veel luxe en vele geavanceerde technologische hulpmiddelen, zoals: Power Modes, Traction Control, Cornering Management Function. Toch zag Kawasaki de mogelijkheid om de succesvolle Z1000SX nog completer te maken. De 2019 Z1000SX wordt nu namelijk standaard geleverd als Tourer Edition. 

Dit betekent dat dat iedere 2019 Kawasaki Z1000SX kosteloos wordt voorzien van het populaire Tourer pakket ter waarde van € 899,-!

Het Kawasaki Z1000SX Tourer pakket bestaat uit:
·        Mono-Key geïntegreerde zijkoffers
·        Luxe binnentassen
·        Tankpad
·        GPS-steun

De 2019 Kawasaki Z1000SX Tourer staat nu in de showroom vanaf € 15.099,- en is verkrijgbaar in het groen, zwart en blauw.

Author: Lenie Mulder
0 Comments
Helmen & kleding reinigingssets

Helmen & kleding reinigingssets

Nu tijdelijk per set € 29,95

Reiniging voor textiel kleding, impregneer en vizierreiniger. Waarde € 37,85.

Helm- en vizierreiniger, oordopjes en balaclava. Waarde € 38,85.
Reiniging voor lederen kleding, impregneer en vizierreiniger. Waarde € 43,84.

Zolang de voorraad strekt.

Author: Lenie Mulder
0 Comments
SP Connect nu bij ons te verkrijgen

SP Connect nu bij ons te verkrijgen

Draai, klik en klaar!

Je smartphone in enkele seconden op je motorfiets monteren?

Monteer een steun van SP Connect op het stuur en je kunt de telefoon bevestigen door hem simpelweg op de houder te plaatsen, 90 graden rechtsom te draaien en je bent klaar om op pad te gaan!

Kijk in de showroom naar alle opties.

Author: Lenie Mulder
0 Comments
Nieuw in ons assortiment de MoniMoto smart GPS trackers.

Nieuw in ons assortiment de MoniMoto smart GPS trackers.

Met de Monimoto smart GPS tracker weet je altijd waar je motor, auto, boot of camper zich bevindt als ze die hebben meegenomen zonder jou toestemming. En dat al voor een prijs vanaf € 173,50 !

Voor vragen over dit product kun je contact met Rutger opnemen. Hij vertelt je er graag alles over. 

Author: Lenie Mulder
0 Comments
Freecom van Cardo - nu met JBL

Freecom van Cardo - nu met JBL

Nu verkrijgbaar bij Premium Motors in Apeldoorn: de verbeterde Freecom serie van Cardo! 
De Freecom 4+, Slim en Bold worden standaard geleverd met JBL speakers.

Bij aanschaf van een Cardo communicatieset bouwen wij deze kosteloos bij u in. Vraag in de winkel naar de mogelijkheden.


 

Author: Lenie Mulder
0 Comments
KTM Care garantie

KTM Care garantie

Blijf READY TO RACE met onze KTM_Care garantie. KTM_Care garantie betekend zorgeloos rijden en genieten van de experience op je motor.  
Met KTM_Care kun je de wettelijke garantietermijn van je motor verlengen. Zo heb je na de eerste 24 maanden de zekerheid dat kosten voor eventuele reparaties gedekt zijn. Je kunt de bestaande wettelijke garantietermijn uitbreiden met 2 jaar.  

We hebben een KTM_Care aanbieding voor nieuwe KTM motoren die nog in de eerste twee jaar fabrieksgarantie zitten.

 

Lees meer ....

Author: Lenie Mulder
0 Comments
Bagster zadels op voorraad

Bagster zadels op voorraad

Op dit moment hebben we weer een aantal Bagster zadels uit voorraad leverbaar.
Voor vrijwel elk type motor kan Bagster een zadel maken. We adviseren je graag welk zadel het beste bij jou past en stellen met plezier een zadel naar wens samen. Houdt er rekening mee dat je in de meeste gevallen je eigen zadel moet inleveren.

Voor een actueel overzicht van onze voorraad Bagster zadels en zadels die we binnenkort verwachten, klik je hier.

Author: Lenie Mulder
0 Comments
Premium nu ook dealer van Scorpion uitlaten

Premium nu ook dealer van Scorpion uitlaten

Premium Motors is nu ook dealer van Scorpion uitlaten. Belangrijke kenmerk van de Scopion uitlaten is dat de vulling van de dempers niet meer gewisseld hoeven te worden. Daarnaast biedt Scorpion een levenslange garantie op de Scorpion producten. De eerste uitlaten staan in bestelling en zullen snel te zien zijn in onze showroom.
Tijdens het Kawasaki weekend zal de de importeur, GP products, aanwezig zijn en je laten kennismaken met de producten van Scorpion en Akrapovic.

Author: Lenie Mulder
0 Comments
Premium Motors bedrijfsfilm

Premium Motors bedrijfsfilm

Met gepaste trots presenteren wij je onze nieuwe bedrijfspromo.

Enige tijd geleden hebben Bram en Wijbre van Drone-Flight uit Lemmert met inzet van o.a. een Drone de opnamen verzorgd.

Wij zijn zeer tevreden over het resultaat. 

Author: Lenie Mulder
0 Comments
RSS

Theme picker