Nieuwe kleurstellingen voor 2025 Kawasaki Ninja ZX-10R en RR - Premium Motors de Motorsuper Apeldoorn
Menu
  1. Home
  2. Over ons
  3. Occasions
  4. Honda
  5. Kawasaki
  6. Werkplaats
  7. Hyperpro
  8. Bagster
  9. Nieuws
  10. Contact

Nieuws

Nieuwe kleurstellingen voor 2025 Kawasaki Ninja ZX-10R en RR

Met een topvermogen van 213 pk, uitgebreid elektronicapakket en fijn geslepen chassis is de Ninja ZX-10R de term ‘’Superbike’’ waardig. De 998cc 4-in-lijn is gekoppeld aan een close ratio cassetteversnellingsbak met een Up/Down quickshifter. Gecombineerd met een breed scala aan rijhulpsystemen waaronder Traction Control, Bochten ABS, instelbare Engine Brake Control, Kawasaki's unieke Cornering Management Functie en vier selecteerbare rijmodi maakt dit de Ninja ZX-10R niet alleen razendsnel maar ook gemakkelijk te rijden. Dit maakt hem de ideale keuze voor straatgebruik of circuitrijders van uiteenlopende niveaus.

Ninja ZX-10RR - deze straatlegale homologatie special wordt in gelimiteerde oplage gebouwd en is voorzien van lichtgewicht Pankl motoronderdelen, gegoten Marchesini wielen en variabele inlaatkelken (VAI)*.

Beide zijn uitgerust met een 4.3'' TFT-kleurendisplay met twee lay-out opties (Straat & Circuit) voor optimale informatievoorziening. Bovendien is er de elektronische Cruise Control om het rijcomfort te verhogen.
- De 2025 Ninja ZX-10R is verkrijgbaar in de nieuwe Kawasaki Racing Team kleuren en Metallic Graphite Gray / Metallic Diablo Black vanaf €23.749,-
- De Ninja ZX-10RR is verkrijgbaar in Metallic Matte Graphenesteel Gray vanaf €33.999,-.

Beide modellen zijn vanaf medio november beschikbaar.

*Het VAI-systeem is niet geschikt voor straatgebruik. Om het systeem te activeren dienen er race-kit onderdelen geïnstalleerd te worden. Vraag naar de mogelijkheden.

Print
 
Author: Lenie Mulder
0 Comments

Categories: Nieuws, Kawasaki nieuwsNumber of views: 61

Tags:

Theme picker