Vervangingsruit


Misschien ben jij niet helemaal tevreden over je ruit of wil je graag eens een ander formaat uitproberen, hoger, lager, breder of smaller.
Premium Motors heeft een groot aantal van de meest voorkomende ruiten voor je klaar staan.
Wij bieden je  de mogelijkheid om gratis proef te rijden met de vervangingsruit die het beste aansluit op jouw wensen. En zoals je weet kan dat van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur. Op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur

Deze service bieden wij je in samenwerking met MDI uit Ravenstein aan. Wij hebben niet het hele assortiment op voorraad. Hebben we jouw ruit niet dan maken we graag een vrijblijvende afspraak voor je bij MDI.

Z-Technik

Ztechnik ruiten zijn gemaakt van Quantem TM gecoat Lexan® polycarbonaat, daardoor hebben de ruiten een perfect beschermend oppervlak en een uitstekend niveau van duurzaamheid en optische helderheid. Ze zijn 10x krasvaster en 23x scheurbestendiger dan een standaard acrylscherm. Je krijgt daarom ook 3 jaar garantie!

Ben je geinteresseerd?

Informeer dan eerst even naar de mogelijkheden voor jouw motorfiets.
Dat kan telefonisch: 055-3602034 of stuur een email naar receptie@premiummotors.nl.
Een berichtje van te voren stellen wij op prijs zodat wij even wat tijd kunnen inplannen in de werkplaats voor het opbouwen van de ruit.