Honda Insurance
Menu
 1. Home
 2. Over ons
 3. Occasions
 4. Honda
 5. Honda Demo Dagen
 6. Kawasaki
 7. Werkplaats
 8. Hyperpro
 9. Bagster
 10. Nieuws
 11. Contact

Honda Insurance

Honda Insurance
Allrisk Verzekering

Ben je voornemens om een nieuwe Honda motorfiets of een jong gebruikte Honda motor aan te schaffen? In beide gevallen biedt Honda je de mogelijkheid om je motor te verzekeren met de vele voordelen van de Honda Insurance All Risk motorfietsverzekering.

Een aantal voordelen van deze verzekering op een rijtje:
 Naast een concurrerende premie biedt deze verzekering bijzondere verlengde garantievoorwaarden voor zowel een nieuwe als een gebruikte Honda motorfiets.
 In geval van total loss 100% vergoeding en daarnaast een 3 jaar nieuwwaarde-/aanschafwaarderegeling voor je nieuwe of gebruikte Honda.
 Uitgebreide pechhulp in Nederland.
Geen eigen risico bij herstel binnen het netwerk van Honda Insurance.
 Extra dekking boven het verzekerde bedrag: voor accessoires tot 1.000 euro, alarminstallatie tot 1.000 euro, bagage tot 500 euro, audiovisuele apparatuur tot 1.000 euro.
 Vervangend vervoer in geval van een gedekte schade.
 Zelfs de schade veroorzaakt door het tanken met onjuiste brandstof valt onder de dekking van deze verzekering.
 

 

 

Nieuwe Honda Motorfiets:
t/m 10 jaar garantie

Met de Honda Allrisk Verzekering verlengt Honda Insurance gedurende de looptijd de garantie van 5 jaar tot en met 10 jaar (120 maanden), gerekend vanaf de afgiftedatum van het eerste kentekenbewijs, of een kilometerstand van 180.000. De eerste 5 jaar bestaat uit 2 jaar standaard garantie en 3 jaar aanvullende garantie op motorfietsen uit de Benelux. Bovendien heb je bij reparaties recht op 100% vergoeding op onderdelen en arbeidsloon zonder dat je hier extra voor betaalt.

Honda occasion motor:
maximaal t/m 10 jaar garantie

Voor jouw Honda occasion, in combinatie met Honda Insurance Allrisk Verzekering wordt gedurende de looptijd je garantie verlengd tot en met 10 jaar (12 maanden) na de afgiftedatum van het eerste kentekenbewijs of 180.000 km. Voorwaarde is dat ieder jaar tijdig onderhoud plaatsvindt en de onderhoudshistorie van de motor bekend is.

Ook voor je Honda occasion heb je bij reparaties recht op 100% vergoeding op onderdelen en arbeidsloon. Indien bij ingang van de verzekering geen andere door de fabrikant, importeur of dealer verstrekte garantie van kracht is, wordt een wachttijd van 30 dagen toegepast, gerekend vanaf de ingangsdatum van de verzekering.
 

Bereken je premie en
bekijk de voorwaarden

Ben je nieuwsgierig geworden naar de vele voordelen van deze Honda Insurance Allrisk Verzekering en wil je de premie voor jouw situatie berekenen?
Klik op onderstaande banner. Daarmee kom je op de webpagina van Honda Insurance.Note: Deze verzekering wordt aangeboden door Honda Benelux in samenwerking met Actua Groep.