Premium Motors | motorverkopen
Menu
 1. Home
 2. Over ons
 3. Occasions
 4. Honda
 5. Honda Demo Dagen
 6. Kawasaki
 7. Werkplaats
 8. Hyperpro
 9. Bagster
 10. Nieuws
 11. Contact

Je motor verkopen

Premium Motors verkoopt uitsluitend jong gebruikte motorfietsen die zowel technisch als optisch in vrijwel nieuwstaat verkeren. Kritisch inkopen vormt daarom een uiterst belangrijk onderdeel van ons bedrijf. Alleen het beste is goed genoeg voor ons en onze klanten. Heb jij zo’n motor die je om welke reden dan ook wilt verkopen, neem dan contact met ons op. Dat kan middels het contactformulier dat je zo compleet mogelijk invult. Graag met recente foto’s zodat wij in ieder geval jouw motor optisch kunnen beoordelen. 

Vervolgens krijg je van ons zo snel mogelijk een vrijblijvende richtprijs. Voor een definitieve prijs is het echter wel noodzakelijk dat je even bij ons langskomt. Onze medewerkers taxeren je motor dan uitvoerig en deskundig. Bij aankoop door ons krijg je van ons een vrijwaringsbewijs en natuurlijk ontvang je ook direct het afgesproken bedrag, hetzij per bank, hetzij contant; wat jij wilt. Je moet er wel rekening mee houden dat Premium handelsprijzen hanteert die mogelijk lager liggen dan bij particuliere verkoop.
Daar staat dan wel tegenover dat deze manier van verkopen voor jou veel sneller en veiliger verloopt. Geen vreemde types aan de deur op tijdstippen die jou vaak niet uitkomen, geen proefritten met alle risico’s vandien en vooral geen betalingsproblemen. Bij Premium weet je direct waar je aan toe bent.
Geïnteresseerd? Vul dan onderstaand formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Vul onderstaand formulier in als je je motor wilt verkopen

Gegevens van je motor
 
 
 
Persoonlijke gegevens
CAPTCHA Afbeelding
Enter the code shown above: