Honda GL1800 Bagger DCT - 2024
Menu
 1. Home
 2. Over ons
 3. Occasions
 4. Honda
 5. Honda Demo Dagen
 6. Kawasaki
 7. Werkplaats
 8. Hyperpro
 9. Bagster
 10. Nieuws
 11. Contact

2024 - Honda GL1800 GoldWing Bagger DCT
Leverbaar in 1 kleurWaar je ook heen wilt, de GL1800 Gold Wing is de motor voor de rit. Hij is prachtig afgewerkt en ontwikkeld om toeren eenvoudiger en aangenamer te maken dan ooit tevoren. Aangedreven door een magnifieke 1.833 cc zescilindermotor, beschikt u over een zeventraps Dual Clutch Transmission (DCT), ondergebracht in een verfijnd, wendbaar chassis. De Gold Wing is gebouwd voor een pure rijervaring. 

Bij de Gold Wing draait alles om de rit. Het motorblok - een mechanisch meesterwerk met zes cilinders - reageert onmiddelijk op elk commando. Throttle By Wire (TBW)-management maakt vier rijmodi mogelijk - TOUR, SPORT, ECON en RAIN - en doseert de gasrespons voor optimale controle bij lage snelheid. Met een sterk vermogen over het hele toerenbereik waarvan u kunt genieten, ongeacht waar uw volgende rijavontuur u brengt. 

Prijzen en kleur GL1800 Bagger

Matte Armoured Green Metallic
Prijs vanaf
€ 33.949,- inclusief kosten rijklaar maken.

Vragen?

Heb je nog vragen over deze motor? Kom gezellig langs in onze motorzaak in Apeldoorn wij helpen je graag verder. Even bellen mag natuurlijk ook.
Ons telefoonnummer is 055-3602034

5 jaar garantie

Alle nieuwe Honda's worden geleverd met 5 jaar garantie. Twee jaar fabrieksgarantie en drie jaar verlengde garantie. Deze garantie is overdraagbaar. Tijdens de aflevering ontvang je hiervoor van ons de benodigde papieren.
Daarnaast heb je tijdens deze garantieperiode ook recht op
Honda Assistance. Hiermee heb je recht op 24/7 hulp bij pech, zowel in Nederland als in de meeste delen van Europa. Voor de voorwaarden van Honda Assistance klik je hier.
Alle zekerheid die je je kunt wensen dus.

Honda Finance

Overweeg je een Honda aan te schaffen op basis van financiering? Bekijk dan eens de mogelijkheden van de Honda 3-Options financiering.

De Honda 3-Options financiering combineert keuzevrijheid en een aantal belangrijke zekerheden, zoals een maximale aanbetaling van 30%, een looptijd van 36 maanden, een vast maandbedrag en een gegarandeerde restwaarde van 50% van jouw motorfiets aan het einde van de contracttermijn.
Klik hier voor meer informatie.

Technische specificaties

Motortype 
Vloeistofgekoelde 4-takt met 24 kleppen SOHC flat-6
Cilinderinhoud 
1.833 cc
Max. vermogen 
93 kW @ 5.500 tpm
Max. koppel 
170 Nm @ 4.500 tpm
Remmen voor 
320 mm x 4,5 mm dubbele hydraulisch bediende schijven met 6-zuigerklauwen, zwevende rotors en remblokken in gesinterd metaal
Remmen achter 
316 mm x 11 mm geventileerde schijf met 3-zuigerklauw en remblokken in gesinterd metaal
Vering voor 
Double Wishbone
Vering achter 
Pro Link
Zithoogte 
745 mm
Tankinhoud 
21,1 liter
Rijklaargewicht 
367 kg