Honda GL1800 Touring de Luxe - 2024
Menu
 1. Home
 2. Over ons
 3. Occasions
 4. Honda
 5. Honda Demo Dagen
 6. Kawasaki
 7. Werkplaats
 8. Hyperpro
 9. Bagster
 10. Nieuws
 11. Contact

2024 - Honda GL1800 GoldWing Touring Deluxe
Leverbaar in 3 kleurenDe Gold Wing Tour biedt prestaties en luxe van absoluut topniveau, zowel in de stad als op de snelweg. Het is met recht en rede het vlaggenschip van Honda. Met de ongelooflijke Gold Wing als basis voegt hij draagvermogen toe en een comfortabelere en meer ontspannen rit voor de passagier. Beide zadelhelften zijn luxueus uitgevoerd, waardoor het ultieme rijcomfort verzekerd is. Het audiosysteem en de speakers leveren een kraakhelder geluid, terwijl de dubbele ledmistlichten steeds optimale zichtbaarheid garanderen. 

De Gold Wing Tour verwent de rijder en diens passagier. Met een dynamisch rijgedrag en een motorreactie die elke rijder tevreden stelt, kan de passagier achterover leunen in het luxueuze en nog ruimere zadel en genieten van de reis die voor hem ligt. De passagier heeft ook eenvoudig toegang tot de zijkoffers om al zittend aan de bagage te kunnen. Op de rechterkoffer bevindt zich ook een audioknop om de geluidsinstallatie te bedienen. In de linkse zijkoffer vind je dan weer een USB-oplaadpoort om je toestel op te laden. Voor nog meer gebruiksgemak, zeker met een passagier, werd de Gold Wing uitgerust met twee 'wandel'-modi, zowel voor- als achteruit. Ideaal om vlot te parkeren.

Prijzen en kleuren

Heavy Grey Metallic
Prijs vanaf
€ 44.549,- inclusief kosten rijklaar maken.
Beta Silver Metallic
Prijs vanaf
€ 44.549,- inclusief kosten rijklaar maken.
Pearl Glare White
Prijs vanaf
€ 44.549,- inclusief kosten rijklaar maken.

Vragen?

Heb je nog vragen over deze motor? Kom gezellig langs in onze motorzaak in Apeldoorn wij helpen je graag verder. Even bellen mag natuurlijk ook.
Ons telefoonnummer is 055-3602034

5 jaar garantie

Alle nieuwe Honda's worden geleverd met 5 jaar garantie. Twee jaar fabrieksgarantie en drie jaar verlengde garantie. Deze garantie is overdraagbaar. Tijdens de aflevering ontvang je hiervoor van ons de benodigde papieren.
Daarnaast heb je tijdens deze garantieperiode ook recht op
Honda Assistance. Hiermee heb je recht op 24/7 hulp bij pech, zowel in Nederland als in de meeste delen van Europa. Voor de voorwaarden van Honda Assistance klik je hier.
Alle zekerheid die je je kunt wensen dus.

Honda Finance

Overweeg je een Honda aan te schaffen op basis van financiering? Bekijk dan eens de mogelijkheden van de Honda 3-Options financiering.

De Honda 3-Options financiering combineert keuzevrijheid en een aantal belangrijke zekerheden, zoals een maximale aanbetaling van 30%, een looptijd van 36 maanden, een vast maandbedrag en een gegarandeerde restwaarde van 50% van jouw motorfiets aan het einde van de contracttermijn.
Klik hier voor meer informatie.

Technische specificaties

Motortype 
Vloeistofgekoelde 4-takt met 24 kleppen SOHC flat-6
Cilinderinhoud 
1.833 cc
Max. vermogen 
93 kW @ 5.500 tpm
Max. koppel 
170 Nm @ 4.500 tpm
Remmen voor 
320 mm x 4,5 mm dubbele hydraulisch bediende schijven met 6-zuigerklauwen, zwevende rotors en remblokken in gesinterd metaal
Remmen achter 
316 mm x 11 mm geventileerde schijf met 3-zuigerklauw en remblokken in gesinterd metaal
Vering voor 
Double Wishbone
Vering achter 
Pro Link
Zithoogte 
745 mm
Tankinhoud 
21,1 liter
Rijklaargewicht 
390 kg