Honda DAX
Menu
 1. Home
 2. Over ons
 3. Occasions
 4. Honda
 5. Honda Demo Dagen
 6. Kawasaki
 7. Werkplaats
 8. Hyperpro
 9. Bagster
 10. Nieuws
 11. Contact

2024 - Honda DAX
Leverbaar in 3 kleuren



Rijden is plezier. Daarom keert de Dax terug. Alle elementen die hem zo perfect maakte toen hij verscheen aan het einde van de jaren 60 - het compacte formaat, het toegankelijke motorblok en het lichte stuurgedrag - blijven ook vandaag nog aantrekkelijk. Bovendien zorgden we voor meer vermogen en een verbeterd frame, ophanging en remmen. Maar de essentie blijft even simpel als verleidelijk: Dax en relax. Rijden is plezier.

Je vraagt je misschien af waar de Dax zijn naam aan dankt. Dat is omdat zijn T-vormige hoofdframe van geperst staal doet denken aan een Teckel, oftewel een Dachshund. De nieuwe Dax is robuust, stijlvol en gebouwd met 21e eeuwse kennis en techniek. Alle andere onderdelen blijven trouw aan de details van weleer. Het hoge mini-ape stuur, de offroad-geïnspireerde, naar boven draaiende uitlaatdemper en het dubbelzadel geven de Dax zijn onmiskenbare, charmante vorm.

Prijzen en kleuren DAX

Pearl Cadet Gray
Prijs vanaf
€ 5.299,- inclusief kosten rijklaar maken.
Pearl Nebula Red
Prijs vanaf € 5.299,- inclusief kosten rijklaar maken.
Pearl Glittering Blue

Prijs vanaf € 5.299,- ​​​​​​​inclusief kosten rijklaar maken.

Vragen?

Heb je nog vragen over deze motor? Kom gezellig langs in onze motorzaak in Apeldoorn wij helpen je graag verder. Even bellen mag natuurlijk ook.
Ons telefoonnummer is 055-3602034

5 jaar garantie

Alle nieuwe Honda's worden geleverd met 5 jaar garantie. Twee jaar fabrieksgarantie en drie jaar verlengde garantie. Deze garantie is overdraagbaar. Tijdens de aflevering ontvang je hiervoor van ons de benodigde papieren.
Daarnaast heb je tijdens deze garantieperiode ook recht op
Honda Assistance. Hiermee heb je recht op 24/7 hulp bij pech, zowel in Nederland als in de meeste delen van Europa. Voor de voorwaarden van Honda Assistance klik je hier.
Alle zekerheid die je je kunt wensen dus.

Honda Finance

Overweeg je een Honda aan te schaffen op basis van financiering? Bekijk dan eens de mogelijkheden van de Honda 3-Options financiering.

De Honda 3-Options financiering combineert keuzevrijheid en een aantal belangrijke zekerheden, zoals een maximale aanbetaling van 30%, een looptijd van 36 maanden, een vast maandbedrag en een gegarandeerde restwaarde van 50% van jouw motorfiets aan het einde van de contracttermijn.
Klik hier voor meer informatie.

Technische specificaties

Motortype 
Luchtgekoelde SOHC 4-takt 2-kleps ééncilinder
Cilinderinhoud 
124 cc
Max. vermogen 
6,9 kW / 7.000 tpm
Max. koppel 
10,8 Nm / 5.000 tpm
Remmen voor 

Enkelvoudige hydraulische remschijf 220 mm met IMU-gestuurd ABS
Remmen achter 
Enkelvoudige hydraulische remschijf 190 mm
Vering voor 
Telescopische USD voorvork, 31 mm, 100 mm veerweg
Vering achter 
Dubbele schokbreker, 120 mm veerweg
Zithoogte 
775 mm
Tankinhoud 
3,8 liter
Rijklaargewicht 
107 kg