Honda Grom
Menu
 1. Home
 2. Over ons
 3. Occasions
 4. Honda
 5. Honda Demo Dagen
 6. Kawasaki
 7. Werkplaats
 8. Hyperpro
 9. Bagster
 10. Nieuws
 11. Contact

Honda GROM
Leverbaar in 3 kleurenMSX Grom (Mini Street X-Treme) is sinds 2013 het vervoersmiddel bij uitstek voor een hele generatie jonge rijders van over de hele wereld. En het is geen raadsel hoe dat komt; unieke looks en compact in omvang maar met het karakter, de ophanging en de remmen van een volwaardige motorfiets. Voeg daar een pittige 125 cc-motor aan toe en het resultaat is de perfecte partner voor het drukke stadsleven. En nu komt de nieuwe MSX Grom tevoorschijn, met extra vermogen, een extra versnelling en nog meer stijl.

De MSX Grom is een kleine motorfiets die groots denkt. De nieuwe 125 cc-motor levert meer vermogen af en is, dankzij de PGM-FI brandstofinjectie, schoon en zuinig en haalt moeiteloos de EURO-5 norm. De extra vijfde versnelling zorgt ervoor dat je comfortabeler lange ritten kan maken. De kleurdelen zijn eenvoudig te vervangen door een andere kleur maar zien er uitstekend uit, of ga je er toch mee aan de slag? En, net als zijn grote broers, is het digitale dashboard van de MSX Grom nu ook uitgerust met een toerenteller en een versnellingsindicator.

Prijzen en kleuren GROM

Gayety Red
Prijs vanaf
€ 4.799,- inclusief kosten rijklaar maken.
Mat Dim Grey Metallic
Prijs vanaf € 4.799,- inclusief kosten rijklaar maken.
Splendid Blue
Prijs vanaf
€ 4.799,- inclusief kosten rijklaar maken.

Vragen?

Heb je nog vragen over deze motor? Kom gezellig langs in onze motorzaak in Apeldoorn wij helpen je graag verder. Even bellen mag natuurlijk ook.
Ons telefoonnummer is 055-3602034

5 jaar garantie

Alle nieuwe Honda's worden geleverd met 5 jaar garantie. Twee jaar fabrieksgarantie en drie jaar verlengde garantie. Deze garantie is overdraagbaar. Tijdens de aflevering ontvang je hiervoor van ons de benodigde papieren.
Daarnaast heb je tijdens deze garantieperiode ook recht op
Honda Assistance. Hiermee heb je recht op 24/7 hulp bij pech, zowel in Nederland als in de meeste delen van Europa. Voor de voorwaarden van Honda Assistance klik je hier.
Alle zekerheid die je je kunt wensen dus.

Honda Finance

Overweeg je een Honda aan te schaffen op basis van financiering? Bekijk dan eens de mogelijkheden van de Honda 3-Options financiering.

De Honda 3-Options financiering combineert keuzevrijheid en een aantal belangrijke zekerheden, zoals een maximale aanbetaling van 30%, een looptijd van 36 maanden, een vast maandbedrag en een gegarandeerde restwaarde van 50% van jouw motorfiets aan het einde van de contracttermijn.
Klik hier voor meer informatie.

Technische specificaties

Motortype 
Luchtgekoelde twee kleppen monocilinder
Cilinderinhoud 
124,9 cc
Max. vermogen 
7,2 kW @ 7.250 tpm
Max. koppel 
10,5 Nm @ 5.500 tpm
Remmen voor 
220 mm enkele wave type schijf met tweezuigerklauw en remblokken
Remmen achter 
190 mm enkele wave type remschijf met enkelzuigerklauw en remblokken
Vering voor 
USD voorvork, 31 mm
Vering achter 
Monoshock, stalen swingarm
Zithoogte 
761 mm
Tankinhoud 
6 liter
Rijklaargewicht 
103 kg