Honda NC750X
Menu
 1. Home
 2. Over ons
 3. Occasions
 4. Honda
 5. Honda Demo Dagen
 6. Kawasaki
 7. Werkplaats
 8. Hyperpro
 9. Bagster
 10. Nieuws
 11. Contact

Honda NC750X
Leverbaar in 4 kleurenDe Honda NC750X is een motorfiets waarmee je nagenoeg alles kunt en staat bekend om zijn betrouwbaarheid en veiligheid.
De hoogwaardige kwaliteit, de duurzame vormgeving, het comfort en de veelzijdigheid maken deze motorfiets perfect voor je dagelijkse woon-werkrit, maar ook voor een fijn weekendje weg. Innovatieve functies – zoals de ingebouwde opbergruimte – zijn absolute pluspunten, net als de karakteristieke motor, een tweecilinder die een aanzienlijk koppel levert en bijzonder efficiënt is in brandstofverbruik. Daarnaast heb je de Dual Clutch Transmission, een populaire optie die je toestaat om te kiezen tussen manueel of automatisch schakelen. Vele redenen dus om de NC750X lief te hebben. En nu hebben we hem nog beter gemaakt.

De nieuwe NC750X onderscheidt zich dankzij een scherpere, compactere styling. Maar het is zelfs nog comfortabeler dankzij de lagere zithoogte en het hertekende windscherm. Waar normaal gezien de brandstoftank zou zijn is in dit geval extra bergingsruimte voorzien. Eén van de kenmerken die de NC750X er echt doet uitspringen. Meer vermogen uit de motor en een verlies van zes kilogram zorgt voor snellere acceleratie. Dankzij vier rijmodi stel je de algemene prestatie in naargelang de rijomstandigheden.
Voor volledige controle zijn de Honda Selectable Torque Control (HSTC)-niveaus uitgebreid met nauwkeurig tractiebeheer. Je kan nog steeds kiezen tussen een handmatige versnellingsbak met zes versnellingen (nu ook met slipper clutch) of de unieke Dual Clutch Transmission met zes versnellingen. Ook de veiligheid gaat erop vooruit dankzij het Emergency Stop Signal (ESS) dat de gevarenlichten activeert bij plotse harde remkracht.

De NC750X is ook geschikt te maken voor het A2 rijbewijs.

Prijzen en kleuren NC750X

NC750X
Mat Ballistic Black Metallic
Prijs vanaf
€ 9.749,- inclusief kosten rijklaar maken.
Pearl Deep Mud Gray
Prijs vanaf € 9.749,- inclusief kosten rijklaar maken.
Mat Jeans Blue Metallic
Prijs vanaf
€ 9.749,- inclusief kosten rijklaar maken.
Candy Chromosphere Red 
Prijs vanaf  9.749,- inclusief kosten rijklaar maken.

NC750X DCT
Mat Ballistic Black Metallic
Prijs vanaf
€ 10.749,- inclusief kosten rijklaar maken.
Pearl Deep Mud Gray
Prijs vanaf € 10.749,- inclusief kosten rijklaar maken.
Mat Jeans Blue Metallic
Prijs vanaf
€ 10.749,- inclusief kosten rijklaar maken.
Candy Chromosphere Red 
Prijs vanaf € 10.749,- inclusief kosten rijklaar maken.

Vragen?

Heb je nog vragen over deze motor? Kom gezellig langs in onze motorzaak in Apeldoorn wij helpen je graag verder. Even bellen mag natuurlijk ook.
Ons telefoonnummer is 055-3602034

5 jaar garantie

Alle nieuwe Honda's worden geleverd met 5 jaar garantie. Twee jaar fabrieksgarantie en drie jaar verlengde garantie. Deze garantie is overdraagbaar. Tijdens de aflevering ontvang je hiervoor van ons de benodigde papieren.
Daarnaast heb je tijdens deze garantieperiode ook recht op
Honda Assistance. Hiermee heb je recht op 24/7 hulp bij pech, zowel in Nederland als in de meeste delen van Europa. Voor de voorwaarden van Honda Assistance klik je hier.
Alle zekerheid die je je kunt wensen dus.

Honda Finance

Overweeg je een Honda aan te schaffen op basis van financiering? Bekijk dan eens de mogelijkheden van de Honda 3-Options financiering.

De Honda 3-Options financiering combineert keuzevrijheid en een aantal belangrijke zekerheden, zoals een maximale aanbetaling van 30%, een looptijd van 36 maanden, een vast maandbedrag en een gegarandeerde restwaarde van 50% van jouw motorfiets aan het einde van de contracttermijn.
Klik hier voor meer informatie.

Technische specificaties

Motortype 
Vloeistofgekoelde 4-takt, parallel twin, SOHC, 8 kleppen
Cilinderinhoud 
745 cc
Max. vermogen 
43,1 kW @ 6.750 tpm (35 kW @ 6.000 tpm)
Max. koppel 
69 Nm @ 4.750 tpm (65 @ 4.000 tpm)
Remmen voor 
320 mm enkele wave type remschijf met tweezuigerremklauw
Remmen achter 
240 mm enkele wave type remschijf met enkelzuigerklauw
Vering voor 
41 mm telescoopvork, 120 mm veerweg
Vering achter 
Monoshock Pro-Link swingarm, 120 mm veerweg
Zithoogte 
800 mm
Tankinhoud 
14,1 liter
Rijklaargewicht 
214 kg