Honda XL 750 Transalp
Menu
 1. Home
 2. Over ons
 3. Occasions
 4. Honda
 5. Honda Demo Dagen
 6. Kawasaki
 7. Werkplaats
 8. Hyperpro
 9. Bagster
 10. Nieuws
 11. Contact

Honda XL750 Transalp
Leverbaar in 3 kleurenNieuw vanaf 2023 is de Honda XL750 Transalp. Zijn toonaangevend vermogen en dito koppeling is verpakt in een chassis dat uiterst wendbaar is op de weg en stabiele controle biedt ernaast. De kuip en het windscherm werden ontwikkeld voor optimale aerodynamica en de beste windbescherming. Dankzij de geweldige zithouding kan je de hele dag comfortabel doorrijden. De Transalp is qua vermogen en koppeling ingesteld op veelzijdigheid.

De voornaamste specificaties springen natuurlijk meteen in het oog. 67,5 kW vermogen en 75 Nm koppeling zijn dan ook knappe cijfers. Maar het is de manier waarop die 755 cc parallel twin met acht kleppen het vermogen aflevert dat pas écht opvallend is. De vortex luchtinlaattechnologie versterkt en versoepelt de respons in het lage en het middengebied. De cilinders zijn voorzien van een hoogwaardig coating die wrijving vermindert en het vermogen verhoogt bij hoge toeren. Dus, ben je op een zandweg, in de stad of op de open weg, alleen, met twee of volledig volgeladen: dit motorblok staat steevast afgesteld voor de veelzijdige prestaties die je nodig hebt. Het stalen diamantframe weegt slechts 18.3 kg. Het stevige subframe zorgt ervoor dat zware ladingen voor lange ritten probleemloos meereizen. De bovenste kroonplaat uit gesmeed aluminium zorgt voor nauwkeurig stuurgedrag. De aluminium swingarm zorgt via Pro-Link voor een uiterst soepele controle.

Deze motor is ook geschikt te maken voor motorrijders met het A2 rijbewijs.

Prijzen en kleuren Transalp

Ross White
Prijs vanaf € 12.799,- inclusief kosten rijklaar maken
Mat Ballistic Black
Prijs vanaf € 12.599,- inclusief kosten rijklaar maken
Mat Iridium Gray Metallic
Prijs vanaf € 12.599,- inclusief kosten rijklaar maken

Vragen?

Heb je nog vragen over deze motor? Kom gezellig langs in onze motorzaak in Apeldoorn wij helpen je graag verder. Even bellen mag natuurlijk ook.
Ons telefoonnummer is 055-3602034

5 jaar garantie

Alle nieuwe Honda's worden geleverd met 5 jaar garantie. Twee jaar fabrieksgarantie en drie jaar verlengde garantie. Deze garantie is overdraagbaar. Tijdens de aflevering ontvang je hiervoor van ons de benodigde papieren.
Daarnaast heb je tijdens deze garantieperiode ook recht op
Honda Assistance. Hiermee heb je recht op 24/7 hulp bij pech, zowel in Nederland als in de meeste delen van Europa. Voor de voorwaarden van Honda Assistance klik je hier.
Alle zekerheid die je je kunt wensen dus.

Honda Finance

Overweeg je een Honda aan te schaffen op basis van financiering? Bekijk dan eens de mogelijkheden van de Honda 3-Options financiering.

De Honda 3-Options financiering combineert keuzevrijheid en een aantal belangrijke zekerheden, zoals een maximale aanbetaling van 30%, een looptijd van 36 maanden, een vast maandbedrag en een gegarandeerde restwaarde van 50% van jouw motorfiets aan het einde van de contracttermijn.
Klik hier voor meer informatie.

Technische specificaties

Motortype
Vloeistofgekoelde OHC viertakt parallel tweecilinder met acht kleppen, 270° krukas en Unicam
Cilinderinhoud 
755 cc
Max. vermogen 
67,5 kW @ 9.500 tpm
Max. koppel 
75 Nm @ 7.250 tpm
Remmen voor 
Dubbele 310 x 4,5 mm remschijf, axiaal gemonteerde tweezuigerremklauwen
Remmen achter 
Enkele 256 x 6,0 mm remschijf, éénzuigerremklauw
Vering voor 
Showa 43 mm SFF-CA USD, 200 mm veerweg
Vering achter 
Afzonderlijke reservoir, Pro-link swingarm, 190 mm veerweg
Zithoogte 
850 mm
Tankinhoud 
16,9 liter
Rijklaargewicht 
208 kg