Honda Monkey
Menu
 1. Home
 2. Over ons
 3. Occasions
 4. Honda
 5. Honda Demo Dagen
 6. Kawasaki
 7. Werkplaats
 8. Hyperpro
 9. Bagster
 10. Nieuws
 11. Contact

Honda Monkey
Leverbaar in 3 kleurenWanneer je voor het eerst een Monkey ziet, tovert hij ongetwijfeld een glimlach op je gezicht. Wanneer je voor de eerste keer met een Monkey rijdt, heb je gegarandeerd de breedste glimlach onder je helm. Zeker nu, met zijn gloednieuwe motorblok. Hij is compact genoeg om mee te nemen in of achter een mobilhome en om door de kleinste gaatjes van het drukke stadsverkeer te laveren. Maar waar het bij de Monkey allemaal om draait, dat is puur en ongedwongen rijplezier. En dat is net het mooie ervan.

Haast niets kan je vergelijken met een Monkey. Hij heeft een compleet unieke stijl. Hij heeft karakter als geen ander. Het hoge stuur in chroom, maar ook het frame, de swingarm en de schokdempers in dezelfde kleur als de oplopende brandstoftank en de spatborden weten één voor één de aandacht te trekken. Net als de kloeke en ruwe banden. In het stevige chassis staat een gloednieuw, benzinezuinig en luchtgekoeld 125 cc motorblok met vijfversnellingsbak. Het blok is uitgerust met IMU-gestuurde ABS. De Monkey is smal en een lichtgewicht van maar 107 kg. Het comfortabele zadel staat op 775 mm van de grond. Een kleine motor met een groot hart. De fun binnen de functie. Dat is Monkey.

Prijzen en kleuren Monkey

Banana Yellow
Prijs vanaf
€ 5.299,- inclusief kosten rijklaar maken.
Pearl Nebula Red
Prijs vanaf € 5.299,- inclusief kosten rijklaar maken.
Pearl Shining Black
Prijs vanaf
€ 5.299,- inclusief kosten rijklaar maken.

Vragen?

Heb je nog vragen over deze motor? Kom gezellig langs in onze motorzaak in Apeldoorn wij helpen je graag verder. Even bellen mag natuurlijk ook.
Ons telefoonnummer is 055-3602034

5 jaar garantie

Alle nieuwe Honda's worden geleverd met 5 jaar garantie. Twee jaar fabrieksgarantie en drie jaar verlengde garantie. Deze garantie is overdraagbaar. Tijdens de aflevering ontvang je hiervoor van ons de benodigde papieren.
Daarnaast heb je tijdens deze garantieperiode ook recht op
Honda Assistance. Hiermee heb je recht op 24/7 hulp bij pech, zowel in Nederland als in de meeste delen van Europa. Voor de voorwaarden van Honda Assistance klik je hier.
Alle zekerheid die je je kunt wensen dus.

Honda Finance

Overweeg je een Honda aan te schaffen op basis van financiering? Bekijk dan eens de mogelijkheden van de Honda 3-Options financiering.

De Honda 3-Options financiering combineert keuzevrijheid en een aantal belangrijke zekerheden, zoals een maximale aanbetaling van 30%, een looptijd van 36 maanden, een vast maandbedrag en een gegarandeerde restwaarde van 50% van jouw motorfiets aan het einde van de contracttermijn.
Klik hier voor meer informatie.

Technische specificaties

Motortype 
Luchtgekoelde SOHC viertakt, twee kleppen
Cilinderinhoud 
124 cc
Max. vermogen 
6,9 kW @ 6.750 tpm
Max. koppel 
11 Nm @ 5.500 tpm
Remmen voor 
220 mm enkele remschijf met ABS volgens IMU
Remmen achter 
190 mm enkele remschijf
Vering voor 
USD-vork, 100 mm asveerweg
Vering achter 
Dubbele schokdemper, 102 mm asveerweg
Zithoogte 
775 mm
Tankinhoud 
5,6 liter
Rijklaargewicht 
104 kg