Honda ADV350
Menu
 1. Home
 2. Over ons
 3. Occasions
 4. Honda
 5. Honda Demo Dagen
 6. Kawasaki
 7. Werkplaats
 8. Hyperpro
 9. Bagster
 10. Nieuws
 11. Contact

2024 - Honda ADV350
Leverbaar in 4 kleurenVertrouwen. Dat is wat de ADV350 je geeft. De combinatie van sportief motorvermogen en een robuust, vlot chassis helpt je probleemloos elk terrein te doorkruisen. Het helpt om onderweg verbonden te blijven en alles te kunnen meenemen dat je nodig hebt. Het HSVCS in combinatie met de Honda RoadSync app en voldoende praktische opbergruimte maken dat mogelijk. Ook de opvallende styling kenmerkt de ADV350 en doet je telkens nog eens omkijken na het parkeren. Bovendien vind je jouw motor eenvoudig terug in de drukte dankzij de Smart Key die de lichten laat knipperen. Tijdens de dag moet je misschien in, rond en buiten de stad zijn, maar dat stoort je niet. Je hebt een ADV350. Je weet wat hij kan.

Zijn robuuste ontwerp heeft avontuur in het bloed dankzij de ophanging met lange veerweg en de banden met noppenprofiel. Aangevuld met het sportieve motorblok met HSTC-tractiebeheer slaat de ADV350 zich overal doorheen. Deze unieke scooter scoort hoog op vlak van prestaties, stijl en stedelijke bruikbaarbeid. Zo is hij uitgerust met heel wat opslagruimte onder het zadel, een instelbaar windscherm, Smart Key en een LCD-dashboard dat kan worden gecombineerd met het Honda RoadSync.
 

Prijzen en kleuren ADV350

Matte Coal Black Metallic
Prijs vanaf
€ 7.999,- inclusief kosten rijklaar maken.
Pearl Falcon Grey
Prijs vanaf € 7.999,- inclusief kosten rijklaar maken.
Matt Pearl Cool White
Prijs vanaf
€ 7.999,- inclusief kosten rijklaar maken.
Matte Pearl Pacific Blue
Prijs vanaf
€ 7.999,- ​​​​​​​inclusief kosten rijklaar maken.

Vragen?

Heb je nog vragen over deze motor? Kom gezellig langs in onze motorzaak in Apeldoorn wij helpen je graag verder. Even bellen mag natuurlijk ook.
Ons telefoonnummer is 055-3602034

5 jaar garantie

Alle nieuwe Honda's worden geleverd met 5 jaar garantie. Twee jaar fabrieksgarantie en drie jaar verlengde garantie. Deze garantie is overdraagbaar. Tijdens de aflevering ontvang je hiervoor van ons de benodigde papieren.
Daarnaast heb je tijdens deze garantieperiode ook recht op
Honda Assistance. Hiermee heb je recht op 24/7 hulp bij pech, zowel in Nederland als in de meeste delen van Europa. Voor de voorwaarden van Honda Assistance klik je hier.
Alle zekerheid die je je kunt wensen dus.

Honda Finance

Overweeg je een Honda aan te schaffen op basis van financiering? Bekijk dan eens de mogelijkheden van de Honda 3-Options financiering.

De Honda 3-Options financiering combineert keuzevrijheid en een aantal belangrijke zekerheden, zoals een maximale aanbetaling van 30%, een looptijd van 36 maanden, een vast maandbedrag en een gegarandeerde restwaarde van 50% van jouw motorfiets aan het einde van de contracttermijn.
Klik hier voor meer informatie.

Technische specificaties

Motortype 
Vloeistofgekoelde SOHC eencilinder met vier kleppen; EURO5-compatibel
Cilinderinhoud 
330 cc
Max. vermogen 
21,5 kW @ 7.500 tpm
Max. koppel 
31,5 Nm @ 5.250 tpm
Remmen voor 
Enkele 256 mm remschijf
Remmen achter 
Enkele 240 mm remschijf
Vering voor 
UPSD-vork
Vering achter 
Stereovering
Zithoogte 
795 mm
Tankinhoud 
11,7 liter
Rijklaargewicht 
186 kg