Honda PCX125
Menu
 1. Home
 2. Over ons
 3. Occasions
 4. Honda
 5. Honda Demo Dagen
 6. Kawasaki
 7. Werkplaats
 8. Hyperpro
 9. Bagster
 10. Nieuws
 11. Contact

Honda PCX125
Leverbaar in 4 kleurenWachten op een dure taxi of het openbaar vervoer behoort tot het verleden met de PCX125. Eén druk op de startknop en je bent onderweg. De slanke, wendbare en compacte scooter laat zich vlot door stadsverkeer laveren en brengt je tijdig en stijlvol op je bestemming.
De PCX125 biedt extra bergruimte. Met een volume van 30,4 l onder het zadel heb je plaats genoeg om een integraalhelm en nog veel meer op te bergen. Je vindt er ook USB Type-C aansluiting terug om je smartphone op te laden terwijl je rijdt.


Het HSTC controleert en beheert ten allen tijde de grip op de achterbanden en geeft je het nodige vertrouwen om ook in natte weersomstandigheden de weg op te gaan. Indien gewenst kun je het HSTC uitschakelen.
De nieuwe centrale breedbeeld lay-out van het display geeft alle nodige informatie netjes en precies weer. Het centrale LCD-scherm toont je de snelheid en ook een tripteller, kilometerteller, benzinemeter, gemiddeld brandstofverbruik en start-stopindicator zijn zichtbaar.
Beide wielen vertonen een nieuw design dat de stijl van de kuip doortrekt. De bandenmaten zijn ook groter met 110/70-14 voor en 13/70-13 achter. Dat komt de wegligging en rij-ervaring ten goede, ongeacht waar je rijdt in de stad.
 

Prijzen en kleuren PCX125

Galaxy Mat Black Metallic
Prijs vanaf
€ 4.249,- inclusief kosten rijklaar maken.
Pearl Jasmine White
Prijs vanaf € 4.249,- inclusief kosten rijklaar maken.
Pearl Jupiter Gray
Prijs vanaf
€ 4.249,- inclusief kosten rijklaar maken.
Mat Suit Blue Metallic
Prijs vanaf  € 4.249,- inclusief kosten rijklaar maken.

Vragen?

Heb je nog vragen over deze motor? Kom gezellig langs in onze motorzaak in Apeldoorn wij helpen je graag verder. Even bellen mag natuurlijk ook.
Ons telefoonnummer is 055-3602034

5 jaar garantie

Alle nieuwe Honda's worden geleverd met 5 jaar garantie. Twee jaar fabrieksgarantie en drie jaar verlengde garantie. Deze garantie is overdraagbaar. Tijdens de aflevering ontvang je hiervoor van ons de benodigde papieren.
Daarnaast heb je tijdens deze garantieperiode ook recht op
Honda Assistance. Hiermee heb je recht op 24/7 hulp bij pech, zowel in Nederland als in de meeste delen van Europa. Voor de voorwaarden van Honda Assistance klik je hier.
Alle zekerheid die je je kunt wensen dus.

Honda Finance

Overweeg je een Honda aan te schaffen op basis van financiering? Bekijk dan eens de mogelijkheden van de Honda 3-Options financiering.

De Honda 3-Options financiering combineert keuzevrijheid en een aantal belangrijke zekerheden, zoals een maximale aanbetaling van 30%, een looptijd van 36 maanden, een vast maandbedrag en een gegarandeerde restwaarde van 50% van jouw motorfiets aan het einde van de contracttermijn.
Klik hier voor meer informatie.

Technische specificaties

Motortype 
Vloeistofgekoelde eencilinder SOHC eSP+-motor, viertakt
Cilinderinhoud 
125 cc
Max. vermogen 
9,2 kW @ 8.750 tpm
Max. koppel 
11,8 Nm @ 6.500 tpm
Remmen voor 
Hydraulische remschijf 220 mm met gecombineerde tweezuigerklauw
Remmen achter 
130 mm trommelrem
Vering voor 
31 mm telescopische voorvorken, 89 mm veeruitslag
Vering achter 
Aluminium swingarm met dubbele ophanging, 95 mm veeruitslag
Zithoogte 
764 mm
Tankinhoud 
8,1 liter
Rijklaargewicht 
130 kg