Honda CRF300
Menu
 1. Home
 2. Over ons
 3. Occasions
 4. Honda
 5. Honda Demo Dagen
 6. Kawasaki
 7. Werkplaats
 8. Hyperpro
 9. Bagster
 10. Nieuws
 11. Contact

Honda CRF300
Leverbaar in 2 kleurenDe CRF300L komt opnieuw tot leven met een lichtgewicht chassis, slankere styling en meer vermogen uit het motorblok. Tegelijkertijd blijft het tweevoudige karakter van deze verbeterde motorfiets overeind. Dezelfde kwaliteiten die 'm zo sterk maken offroad - slanke afmetingen, vinnige gasreactie, wendbaar stuurgedrag en soepele ophanging - maken deze motorfiets ook geweldig in het stadsverkeer. De CRF300L maakt jouw dagelijkse rit van en naar het werk levendiger met een bevredigende en heerlijke allround prestatie.

Als lichte motor met een serieus karakter zal de nieuwe CRF300 RALLY zelfs de meest avontuurlijke dual-sportsrijder kunnen bekoren. De styling komt rechtstreeks van de HRC CRF450 Rally competitiemotor. Dankzij een grote benzinetank, een windscherm en een winddeflecterende voorkuip biedt deze versie meer comfort voor lange afstanden. De CRF300 RALLY weegt minder en het motorblok geeft meer vermogen af. Het is de perfecte reispartner - in de stad of rondom de hele wereld.

We trimden vier kilogram gewicht weg uit het chassis van de CRF300 en konden de capaciteit van de benzinetank met 2,7 liter uitbreiden voor meer bereik tussen twee tankbeurten. Voor meer comfort tijdens die lange dagen in het zadel staat het stuur nu hoger gepositioneerd. De zithoogte verlaagt 5 mm en de voetsteunen zijn met rubber afgewerkt. De vloeistofgekoelde DOHC-eencilinder met vier kleppen is EURO-5 compatibel en uitgerust met een assist/slipper-koppeling. Het piekvermogen stijgt tot 20,1 kW en het piekkoppel bedraagt 26,6 Nm, voor een krachtige reactie over het hele toerengebied. De grondspeling is iets ruimer - altijd fijn als je offroad gaat rijden - en op het dashboard vind je een versnellingsindicator terug.

Prijzen en kleuren crf300

CRF300 L
Extreme Red
Prijs vanaf
€ 7.149,- inclusief kosten rijklaar maken.
Swift Gray
Prijs vanaf € 7.149,- inclusief kosten rijklaar maken.

CRF300 RALLY
Extreme Red
Prijs vanaf
€ 8.449,- inclusief kosten rijklaar maken.

Vragen?

Heb je nog vragen over deze motor? Kom gezellig langs in onze motorzaak in Apeldoorn wij helpen je graag verder. Even bellen mag natuurlijk ook.
Ons telefoonnummer is 055-3602034

5 jaar garantie

Alle nieuwe Honda's worden geleverd met 5 jaar garantie. Twee jaar fabrieksgarantie en drie jaar verlengde garantie. Deze garantie is overdraagbaar. Tijdens de aflevering ontvang je hiervoor van ons de benodigde papieren.
Daarnaast heb je tijdens deze garantieperiode ook recht op
Honda Assistance. Hiermee heb je recht op 24/7 hulp bij pech, zowel in Nederland als in de meeste delen van Europa. Voor de voorwaarden van Honda Assistance klik je hier.
Alle zekerheid die je je kunt wensen dus.

Honda Finance

Overweeg je een Honda aan te schaffen op basis van financiering? Bekijk dan eens de mogelijkheden van de Honda 3-Options financiering.

De Honda 3-Options financiering combineert keuzevrijheid en een aantal belangrijke zekerheden, zoals een maximale aanbetaling van 30%, een looptijd van 36 maanden, een vast maandbedrag en een gegarandeerde restwaarde van 50% van jouw motorfiets aan het einde van de contracttermijn.
Klik hier voor meer informatie.

Technische specificaties RALLY

Motortype 
Vloeistofgekoeld, enkel, DOHC
Cilinderinhoud 
286 cc
Max. vermogen 
20,1 kW @ 8.500 tpm
Max. koppel 
26,6 Nm @ 6.500 tpm
Remmen voor 
256 mm x 3,5 mm schijf met tweezuigerklauw
Remmen achter 
220 mm x 4,5 mm schijf met enkelzuigerklauw
Vering voor 
43 mm Telescopische Upsd vork
Vering achter 
Prolink
Zithoogte 
885 mm
Tankinhoud 
12,8 liter
Rijklaargewicht 
153 kg