Honda CB300R
Menu
 1. Home
 2. Over ons
 3. Occasions
 4. Honda
 5. Honda Demo Dagen
 6. Kawasaki
 7. Werkplaats
 8. Hyperpro
 9. Bagster
 10. Nieuws
 11. Contact

Honda CB300R
Leverbaar in 4 kleurenOp zoek naar een nieuw gevoel? Dit zorgt voor lichtgewicht rijplezier, voorzien van responsief vermogen en aangevuld met een extra, enorm behaaglijk kantje. Beschouw het als jouw volgende stap naar een krachtigere motor of als een leuke afwisseling met een zware motorfiets. Hoe je hem ook bekijkt, de CB300R staat voor een vinnige eencilinder en een hoogwaardig chassis voorzien van Showa SFF-BP USD voorvorkpoten. Verpakt in een uitgesproken, opvallende Neo Sports Café-stijl. 
Het vinnige, responsieve eencilinderblok met dubbele bovenliggende nokkenas en vier kleppen pompt adrenaline aan hoge toeren, met een vermogen van 22,9 kW. De versnellingsbak met zes versnellingen is uitgerust met een assist-/slipperkoppeling voor ultieme beheersing.
Het tweekanaals ABS moduleert de remkracht en wordt dynamisch aangestuurd door de Inertial Measurement Unit (IMU). Dat garandeert een evenwichtige distributie van de remkracht tussen het voor- en het achterwiel en voorkomt dat het achterwiel van de grond komt
Net als grote broer CB1000R beperkt de styling van de CB300R het geheel tot een minimum. Met het zwartgemaakte motorblok prominent zichtbaar, en uitgerust met hoogwaardige features zoals LED-verlichting en een LCD-display.
Het heldere display is slechts 23,5 mm en toch vol met eenvoudig af te lezen informatie. Het slimme display integreert het motortoerental en benzineniveau. Dankzij de versnellingsweergave weet je altijd in welke versnelling je rijdt.

 

Prijzen en kleuren CB300R

Candy Chromosphere Red
Prijs vanaf
€ 6.599,- inclusief kosten rijklaar maken.
Mat Gunpowder Black Metallic
Prijs vanaf € 6.599,- inclusief kosten rijklaar maken.
Mat Pearl Agile Blue
Prijs vanaf
€ 6.599,- inclusief kosten rijklaar maken.
Pearl Dusk Yellow
Prijs vanaf € 6.599,- inclusief kosten rijklaar maken.

Vragen?

Heb je nog vragen over deze motor? Kom gezellig langs in onze motorzaak in Apeldoorn wij helpen je graag verder. Even bellen mag natuurlijk ook.
Ons telefoonnummer is 055-3602034

5 jaar garantie

Alle nieuwe Honda's worden geleverd met 5 jaar garantie. Twee jaar fabrieksgarantie en drie jaar verlengde garantie. Deze garantie is overdraagbaar. Tijdens de aflevering ontvang je hiervoor van ons de benodigde papieren.
Daarnaast heb je tijdens deze garantieperiode ook recht op
Honda Assistance. Hiermee heb je recht op 24/7 hulp bij pech, zowel in Nederland als in de meeste delen van Europa. Voor de voorwaarden van Honda Assistance klik je hier.
Alle zekerheid die je je kunt wensen dus.

Honda Finance

Overweeg je een Honda aan te schaffen op basis van financiering? Bekijk dan eens de mogelijkheden van de Honda 3-Options financiering.

De Honda 3-Options financiering combineert keuzevrijheid en een aantal belangrijke zekerheden, zoals een maximale aanbetaling van 30%, een looptijd van 36 maanden, een vast maandbedrag en een gegarandeerde restwaarde van 50% van jouw motorfiets aan het einde van de contracttermijn.
Klik hier voor meer informatie.

Technische specificaties

Motortype 
Vloeistofgekoelde mono
Cilinderinhoud 
286 cc
Max. vermogen 
22,7 kW @ 8.500 tpm
Max. koppel 
27,5 Nm @ 7.500 tpm
Remmen voor 
296 mm naafloze zwevende remschijf met Nissin vierzuigerremklauw
Remmen achter 
220 mm schijf met enkelzuigerklauw
Vering voor 
37 mm telescopische vork, 130 mm veerweg
Vering achter 
Monoshock demper Pro-Link swingarm, 107 mm veerweg
Zithoogte 
799 mm
Tankinhoud 
10,0 liter
Rijklaargewicht 
143 kg