Honda Vision 110i
Menu
 1. Home
 2. Over ons
 3. Occasions
 4. Honda
 5. Honda Demo Dagen
 6. Kawasaki
 7. Werkplaats
 8. Hyperpro
 9. Bagster
 10. Nieuws
 11. Contact

Honda Vision 110I
Leverbaar in 4 kleurenDe volledig vernieuwde Vision 110 is zuiniger en uitgerust met tal van premium features waar je elke rit van kvan genieten. En hoewel het gaat om een eenvoudige manier van vervoer betekent de Vision 110 zo veel meer op vlak van all-round prestatie. De Vision 110 kreeg een moderne, stijlvolle opfrissing maar behield zijn compacte dimensies die moeiteloos rijden en parkeren in de stad mogelijk maken. De opslagruimte onder het zadel is nu 17,7 liter, voldoende om een integraalhelm en nog veel meer op te bergen.

De scherp gerestylde kuip beschikt over meer opslagruimte onder het zadel en een intuïtief LCD-dashboard. Bovendien geniet je met de Smart Key van optimaal gebruiksgemak. Een vooruitstrevend stalen frame biedt meer handelbaarheid en met het nieuwe enhanced Smart Power (eSP) motorblok spaar je geld uit aan de benzinepomp. De Vision 110 beschikt over de bouwkwaliteit en de features die je mag verwachten op een premium scooter maar dan voor een moeilijk te kloppen prijs.

Prijzen en kleuren vision110i

Mat Galaxy Black Metallicd
Prijs vanaf
€ 3.149,- inclusief kosten rijklaar maken.
Pearl Jasmine White
Prijs vanaf € 3.149,- inclusief kosten rijklaar maken.
Pearl Jupiter Gray
Prijs vanaf
€ 3.149,- inclusief kosten rijklaar maken.
Mat Suit Blue Metallic
Prijs vanaf  € 3.149,- inclusief kosten rijklaar maken.

Vragen?

Heb je nog vragen over deze motor? Kom gezellig langs in onze motorzaak in Apeldoorn wij helpen je graag verder. Even bellen mag natuurlijk ook.
Ons telefoonnummer is 055-3602034

5 jaar garantie

Alle nieuwe Honda's worden geleverd met 5 jaar garantie. Twee jaar fabrieksgarantie en drie jaar verlengde garantie. Deze garantie is overdraagbaar. Tijdens de aflevering ontvang je hiervoor van ons de benodigde papieren.
Daarnaast heb je tijdens deze garantieperiode ook recht op
Honda Assistance. Hiermee heb je recht op 24/7 hulp bij pech, zowel in Nederland als in de meeste delen van Europa. Voor de voorwaarden van Honda Assistance klik je hier.
Alle zekerheid die je je kunt wensen dus.

Honda Finance

Overweeg je een Honda aan te schaffen op basis van financiering? Bekijk dan eens de mogelijkheden van de Honda 3-Options financiering.

De Honda 3-Options financiering combineert keuzevrijheid en een aantal belangrijke zekerheden, zoals een maximale aanbetaling van 30%, een looptijd van 36 maanden, een vast maandbedrag en een gegarandeerde restwaarde van 50% van jouw motorfiets aan het einde van de contracttermijn.
Klik hier voor meer informatie.

Technische specificaties

Motortype 
Luchtgekoelde SOHC-eencilinder, viertakt
Cilinderinhoud 
109,5 cc
Max. vermogen
 
6,4 kw @ 7.500 tpm
Max. koppel 
9 Nm @ 5.750 tpm
Remmen voor 
Hydraulische disk
Remmen achter 
Mechanisch met op- en aflopende remschoen
Vering voor 
Telescopisch Ø 31 mm
Vering achter 
Swingarm
Zithoogte 
785 mm
Tankinhoud 
4,9 liter
Rijklaargewicht 
100 kg